Thursday, January 15, 2009

Lagu Kita



Sorry,

I'm still in stage that I'm missing him so muchhhh.. after exactly a week we both back separated by oceans.. still tak boleh get over.. sedihnyeee.. Last year, Naz always around, so takdelah terase sgt, this time all by myself and engaged some more! *cry

Roses before he took off.




Pastu asik denga lagu ni je.. Betty la nie menghasuttt.. :( :p

Lagu Kita

Deras hatiku berdetar
Di langit aku terlihat kamu
Terang malam,teman kita
Dengan angin meniup sayu

Ku petik gitar akustik ini
Dengan harapan dia mendengar
Melodi indah yang ku cipta
Hanya untuk luahkan rinduku padanya

Dan aku terus,
Menyanyi lagu ini untukmu,
Walau berjuta mendengar,
Lagu ini hanya untukmu,
Arah hidup kita,
Digambar bintang di angkasa
Dan berkelip melukis cinta
Terciptalah lagu kita


** Poyooooo laaaa i, ahahaha, biakan, temp.. only temp

5 comments:

  1. yeaayy!! Hasutan berjaya! hahaah sedap kan lagu tu? I mean bila Aizat nyanyi mmg "in" la. lagi2 disaat merindu org tersayang.

    psssttt lepas nih aku akan hasut lagu Ada Masa by Infinatez. Mesti ko akan "ternangis" jugak nanti esp kalau ko buat salah kat Azli...:P

    ReplyDelete
  2. hello, aku x buat salah ngn azli.. azli je selalu buat salah ngn aku.. ehehhe

    ReplyDelete
  3. hai la orang2 yg dilamun chenta ni.... ;p - julie

    ReplyDelete
  4. Sabar yee... setahun je lagi =p

    I have a feeling aku bakal bekerja di Putrajaya. Nyahaha, wait for my kemunculan yaa.

    Jom lah lepak2, ape daaa. Bila kita nak berentap karaoke ni? :>

    ReplyDelete
  5. Jules: ehehe.. sekejap je neih.. awal2 dier pegi je.

    Naz: wahhh... putraaaa??? x berubah.. sini juge :p jum.. lunch thursday nieh :p

    ReplyDelete