Wednesday, March 25, 2009

*****

Azli called me in the middle of night, and I tengah tidoooooo, cume nak cakap,

"Yuuuuuuuu, ***** fork and spoon nie ade saleeee, 50%!!!"

Why I put *****? bukan kerana lucah or what so ever, i just simply can't remember the brand.

What? he called me only for the sudu dan garfu itu on 50% sale? Kalau la Azli call me because of he excited membelikan me leather jacket that I wanted so much yang sampai sekarang tak dapat, itu takpe la.. ini pasal suduuuuu???

haihhhhh... I sampai repeat the question, "You call sebab nak beli sudu tu ke or ape nie? " He answered was "Nooooo, excited laa nak ade dapur sendiri dengan yu, and beli semua nie, you cube google *****, 50% tauuu"

I rase nak gelak time mamai2 itu.. but nak marah pon ade. Itu la fiance sayeee.

Don't get me wrong honey, at least someone in our-future-house excited with our kitchen, right?

I just simply clueless about kitchen stuff, the brand or what so ever, like i said previously, belum diberi hidayah.. Nasib baik diberikan Azli.

6 comments:

  1. bukan senang nak cari laki pikirkan hal dapur ni tau.. pas dapat sudu garfu, pikir periuk lak heheh =)

    ReplyDelete
  2. takyah periuk, pisau punye brand ponnnn dia tauuuu.. ahaha :p susah2 :p

    ReplyDelete
  3. Comeyl laaa li ;p
    Dulu pun masa summer sibuk shopping royal doultan nye pinggan mangkuk.
    Nak ready utk masa depan tuuu ;)

    ReplyDelete
  4. bagus azlu...bagus...*clap*clap
    lepas ni aku rela kirim dia blikan pinggan mangkuk segala sudu garpu dari kirim ko...hahahah

    ReplyDelete
  5. Haha so cute lah blom diberikan hidayah. U're so lucky dpt future hubby concern about ur kitchen.

    ReplyDelete
  6. to Aida: summer last yer eh? dia shopping for my mom tue, eh both moms act.. semangat.. ehe

    to Betty: ceihhhhhhhhh, ketepikan kawan sendiriiii..

    to Fynnz: dia malang la dapat i nie.. ehe!

    ReplyDelete