Wednesday, April 08, 2009

Anfield

At last!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! My life time wishlist!! Anfield, unfortunately stadium tour fully book upon our arrival, so terpakse la kami, eh i berpuas hati bergamba didepan Stadium and Store sahaje :(

Butttt, I absolutely overwhelmed kerana dapat pegi Anfield before new stadium wujud :D









Seeeee, we got new jacket! now we officially Liverpool couple :p cumilnyeeee, kami kenal becoz both diehardfan Liverpool, and now we got a chance berada di Anfield together ;)

Excuse my big asset, ahahah my jlo's :D macam mane nk mengecik kan my drumstick nieeeee.. ehehe..

10 comments:

  1. wey apehal cbox ko tak leh on neh...takut org order ker...hikhik...mmg la ko da bg adiah wedding ngan betty tuh...aku nak ole ole lak...hikhik...can i get babeh..hikhik

    ReplyDelete
  2. ahaaa.. ye aku pon perasan cbox aku tue.. tp aku lupe usernam+pswd eheh.. nanti la aku recover blk.

    ceihhh oleh2 rupenyeee.. :D

    ReplyDelete
  3. walaupon aku x der la minat bola sepak..tp sgt best la kan? hope aku pon dpt gak la tgk Manchester stadium one day...ahakkss..

    pssst...jgn kata drumstick ko...drumstick aku pon harus kne buang...hahahahha

    ReplyDelete
  4. wahhhhhhhhhhhhhhhhhh...for surely my brother gile jeles ngan u!!!
    its his lifetime wishlist jugak! hehehe...die dieharddddddddd fan liverpool!

    best part of this entry - u guys nie cute couple! sooo lovely!

    ReplyDelete
  5. Betty: ahah aitu Man U aku sudah sampai juge.. tanah haram aku.. ahaha..

    drumstick jgn buang.. kecik kan saje :p

    Verde: diehardfan mesti jeles punyeee ;)

    Thanks, *Blush

    ReplyDelete
  6. True lah so cute & sweetttttt lah korg.

    Erkkk saya tak tau apa2 pasal bola. Ampunnnn kekeke. Pasal shopping?? Hah mata terang benderang nampak kekeke.

    Psttt meh sama2 nyanyi. I likeeee big butt that I can't deny...lalalalalaa. Kekeke. Its a compliment dear hehe. Aset penting tuuu!

    ReplyDelete
  7. kakak..sgt besh nyer ko...btw, aku dah cehat..ko jgn riso..sila risokan barang2 yg aku nak tuh eks ;)
    besh nyer besh nyer besh nye...!!

    ReplyDelete
  8. luper..ini aku julie si shopaholic!!

    ReplyDelete
  9. Naz: itu je la aset aku.. hang lain.. ahahahah

    Fyn: I know! I mesti teringat Ross Friends nyanyi lagi tu :p

    Julie the Shopaholic: Berite baik! dekat ngn rumah aku ini, ade kedai yg sgt SALE! jgn tak tau, aku ade beli bende 3pound sahaje. sile lah gile sket :p

    ReplyDelete