Monday, April 06, 2009

Arrival @ London - 4th April 09, 1650






Azli and his baby Tom Tom.. :p



My arrival presieeeee, ehe travel kit :p

10 comments:

  1. Wahhh berseri2 lah muka dia! Happy dapat jumpa dengan yang tersayang lah tu hehe. Mestilah kannnn.

    ReplyDelete
  2. best nye akak! :)
    ni yg mau carik boyfren dok UK gak ni..hehe~
    btw, happy shopping yah! ^.^

    ReplyDelete
  3. babe ko jgn luper aku neh...hahahahah ko da baliklum neh....ole ole tau..nanti meet at my house ya...mkn-mkn...

    ReplyDelete
  4. wahhhhh...agree w fynn...berseri2...hehehhee...siap dpt arrival prezie tue...cant wait for the departure prezie! ;) owhhhh embrace d moment bebeh!

    ReplyDelete
  5. Fynn: Of cozzzzzzzzzzzzzzzzzzzz!! :D

    Jiha: ahaha.. p carik lainnnn.. boleh kite pegi tmpt lain plak eheh..

    Eryn: ye terbaik.. sile masakkan aku sedap2. baru dpt hadiah eheheh :p

    Verde: tamau departure pressieeee, nanti tamau balikkkk :p

    ReplyDelete
  6. Dah sampai rupanya dia! Enjoy spring! It's really a great time to travel, not too cold or too hot.
    p/s: H&M among my affordable range. lagi pun kat Sweden every a few blocks ada coz it's a swedish brand. Memang mcm nak beli trench coat tu :)
    Hehe... kat sana mesti kena jadi tukang masak, nak jaga perut cik abang!

    ReplyDelete
  7. Enjoy your Easter break with your loved one! ;)

    ReplyDelete
  8. Liyana: Beli.. jgn tak beli! lawa je :) ehe tukang masak? naaahhh saya tidak memasak. plus more ade byk keje lg nie! Tgh tunggu Easter Break neih!! ehe

    Lily: Thanks!

    ReplyDelete