Thursday, April 16, 2009

Bicester Village

Lately my entries tade byk karangan pon kan? ehe only pictures. Takde maseeee.. ;) Okay la... this entry for my Bicester's journey! ;)

We choose train this time.

Tadaaaa, rupe-rupenye si comel saya ini membawa bekal untuk sayaaaa, my very own chef! tapi, saya tak suke bag ituuuuu... agaknye dah berpuluh taun Azli ni gune, bag ni juge dia usung, even byk lagi.. eheh..



Sampai pon Bicester Village! Asik hujan je UK ni.. ehe.

Tadaaaa! Gileeeeeeeeee I rase I forgot to convert to RM bila shopping kat UK nie, seriously I just think in Pound. As example, 10pound jeeee? sumpah murah, terus I beli.. terlupe pula.. sebenanye tambahtolak RM60 bile convert :p

Benciiinyeee nak packingggg...

8 comments:

  1. aaaaaaaaaaaa...
    byk giler shoppingggggggggggggggg!!!
    cepat reveal cepattttttttttttt!!! ;)

    ReplyDelete
  2. Kalau I, dah start shopping for barang-barang hantaran :)
    Bila balik ni?

    ReplyDelete
  3. wahhhh best yea.. cepat la reveal dear.. cant wait ur burberry

    ReplyDelete
  4. makkk jelesnyaaa..nk tgk dlm paperbag itewwww...

    ReplyDelete
  5. haaaa...tak sabarnyer nak mendapatkan burberry ku itew..ahaks..mek ko balik biler..aku kene operate this tuesday..ko sila la saba eks...tak pon ko lawat jer aku dgn barang2 besh dr UK..taklah aku pikir sgt kesakitan ku nanti..hahahaha...

    ReplyDelete
  6. Verde, Sha, Ninie: Burberry itu akan I reveal :p

    Liyana: belum tunggu sale bulan 7 :D

    Betty: sabar yeeee

    Julie: hahhhh??? operate? nanti aku call. ye aku rase aku bg je kat hospital :p

    Butet: eheeee, tak beli keychain pon :p

    ReplyDelete