Tuesday, April 07, 2009

From Birm to Liverpool, A journey to Anfield

Heyyyy, I forgot to story how my flight’s experienced.

Saya sedang tidur then suddenly the plane was begegar tanpa henti.. ohhhh, the scariest part is family of 4 in the middle membace suruh Yassin all the time mase flight ituuu begegar.

Yes, sangat elok membace surah Yassin time itu.. tapi imagine I tengah tido.. then plane begegar-gegar, then denga sayup2 org bace Yassin ramai2… tekejut sayeeeee… series sy sgt terkejut. Eheee.. terase macam dah di alam lain.Semoga selamat, Amin

We only got weekend untuk berdua, so me and Azli make full use of the weekend ;)

Okay, untuk kawan-kawan yang telah memesan, I will update by this week okay? Jangan risau, I'll try my best here :)

Okay, enjoy pictures from last weekend upon arrival! Again!




Nasib la ade Tom Tom Azli ni, if not, siap Azli kalau kami sesat. ehehe..

Suddenly at Services(RnR) menunggu Azli yang pegi toilet itu.. saya nampak ini Gen2. Cumilllll

Liverpool City Center, singgah sebentar untuk mencarik new jacket and boot!


Tengok itu Primark!! saya jadi gilaaaa masuk... murah sangat!!Series murah sangat! Tapi tak beli apepe, the boots even only 10-15pound, but kulit b*a*b*i. ehe susah nak carik kasutttt!


Terus tuka my jacket! ;)

Finally after storessss (masuk keluar bayak kedai) mencarik my new biker jacket. I found it at H&M! and new boots jugeee, then we took off to Anfield, my lifetime wishlist! Thanks honey for the jacket and boots toooooo, saya berjanji akan menyayangi mereka.. eheh Love yuur money!! ahaha tadela.. Love yuuu!!

Will update again with Anfield!! Ohhhhh can't believe it! akhirnya I berade di Anfield :D Daaaa

*Eventhough it's Spring, its still Cold for my liking! :p sy kene pakai jacket juge ;)

8 comments:

  1. hoyyehh..hoyeehhh....brg gue jgn dilupa...!! ahaks...weih...leather jacket bape hengget? aku x mo biker jacket tp nk leather jacket yg nampak chic. starbucks bear juga jgn lupa...aaaa...bnyk nyer nk pesan. *matilah kalau hilmi nampak msg nih*

    ReplyDelete
  2. ahahaha.. Hilmiiiiiiiiiiii tgk ini! ehe.. okay nanti aku try tgk kan okay? ;)

    ReplyDelete
  3. cantiknye jacket tu yer.. best tul dapat pakai.. kat sini boleh gak pakai.. berpeluh tak ingat ar pastu hehhe.. tak sesuai.. hihihi

    sronok tgk uolss jalan2.. =)

    ReplyDelete
  4. Bahawasanya saya akan cuba bersabar untuk menunggu sebarang maklum balas. Hahaha!

    Anyway jelesnyerrrrrr! Nak pakai jacket2 n boots2 gakkk! Huhu.

    ReplyDelete
  5. Hi darling :)
    u dah smpi UK yeayyy.
    Enjoy your holiday and bila2 dtg la Soton, both me and buna would be glad to entertain u. :) :)

    ReplyDelete
  6. Hehe... nak tunggu entry bila you nak balik nanti on how to pack back home! mencabar I tell you especially after all those shopping trips. You look so happy.. enjoy UK! Was there for 4 years. tapi tu zaman poket kempis, no shopping-shopping :0

    ReplyDelete
  7. really adore jacket dan boot itu! wish boleh sampai Manchester satu hari nanti. :D tolong carikkan saya sorang bf kat uk cam akak jugak! :p happy shopping sis! ^.^

    ReplyDelete
  8. Nurhayati: Tue la pasal, of coz berpeluh2 kat sini kalau pakai.. :p

    Fynn: Funny ur comment, no worry, sy pon akan bersungguh2 membeli nanti! :p

    Aida: Thanks aida! tue kene tanye Azli if he willing to, ehe nk tgk kat mane dia selalu call i dulu :p

    Liyana: Kannnnn??? I pon dah pening macam mane nk bawak balik nanti! ahaha :p

    Jiha: Mesti boleeehhhhhh sampai! ahah carik bf tue payah la nanti aku tanye kan org2 tepi/tgh2 jln nie :p

    ReplyDelete