Friday, April 10, 2009

London tour, Tower Bridge & London Riverside

**BRUSSEL's plan officially cancel, even dah beli return ticket dahhhh :( so jalan2 London sahajee ;)


#Azli kate, yuuuu mate yuuu besa sebenanye, huh baru perasan kah?


Seeeee, bukan mate sahaje, saye pon besa.. ahahha

Azli ckp, "I macho la dalam gamba nie" *PERASAN



Hujan okayyyyy, harap maklum, so nasib baik sy ade hoodie!




Minah yang sgt selambeee, i nak buat actually, but takde keberanian :p

comel pose nie!

#Dr beli air biase, baik beli Starbuckkkk, ahahha same je hargenyeee, so i think dah5 kali nie asik masuk Starbuck jer.. Bets, Bear itu sudah tiada, bagaimana?



Harap maklum, saya DIHARAMKAN memakai heels oleh Azli. sbb tue dia yang menajee suma kasut, ahaha kalau duit i, mesti beli heels. :p



Kawan2, barang sudah beliiiiiiiiiiiiiiii, satu je belum, will email ASAP, sbb belum amek pic nie ;) Kami mau pergi Bicester plak kejap lagi~ eheeeeeeeeee shopping sahaje neih! Do you love Easter? Yes sbb cuti sampai Isnin!

10 comments:

  1. aaaaaaaaaaaaa...nak itotttttttttt!!!
    huhuhuhuhu...serious jeles nyeeeeeee!!! hehehehehe

    owh best nyeeeee~!

    ReplyDelete
  2. Jeles gakkk!!!!! Huhu.

    Yeayyyyy!!!!!!!!!! Happy bunny!!!

    ReplyDelete
  3. btw babe...u've been tagged...
    do it if u r free! ;)

    ReplyDelete
  4. Ada photographer yg diangkut ke untuk ambil gambar2 korang berdua? Heheh.

    Saya punya dapat keee???

    ReplyDelete
  5. bestnyaaaa...suka posing2 kamu iteww hihihihi..

    ReplyDelete
  6. Verde: ahaha, jommm!!!
    Fynn: i dah email ur mccc ;)
    Naz: ahaha.. hebat tak kitorg? Azli suruh reconfirm, ipod batt charger ker?
    Ninie: Sy mmg suke posing, Azli plak kene pakse :p

    ReplyDelete
  7. Bukan charger nye yang.... battery nya sahaja. Aku punya masuk laut masa gi Tioman. Hahahah.

    ReplyDelete
  8. takdak bear...cawan pon ok babe...hehehhe mayb uk tercepat ke atau malaysia terlambat...ohoho

    ReplyDelete
  9. Naz: Okay noted!

    Betty: Sudah ku beli sume barang kamu :D

    Sha: awwwwwwwwww, thanks!!

    ReplyDelete