Friday, April 24, 2009

Oh my goodness!

I almost involve with an accident! Oooooo in my neighborhood itself, Out of sudden a car muncul in front of me dengan sangat lajuuuuuuuuu..Jalan itu jalan i!! Nasib baik I sempat elak ke tepi! sampai ke rumput I elak.. lagi beberape cm nak kene my car, read: CM, not jengkal or meter. I’ve no idea if the driver mabuk or he just crazy enough untuk masuk the other lane! Dah la kereta tu laju, pastu all guys pula, foreign guys.

Tue laa.. my neighborhood nie, I believe 50% non-Malaysian, so sometimes sukahati makbapak dorg je nak buat apepe, mostly yang sukaaaa buat entahapepe nie student la. Geramnyyyeeee..

Just thinking, if I accident tadi, dah la past midnight, alone, accident with all guys, scaryyyyy, if sikit je tape.. ni laju sangat kereta tadi tuuu.. of coz teruk punye!

Lucky me, thank god! Semoga Allah panjangkan umur saya. Amin.

8 comments:

  1. hello yu

    its me ere. if u do online now, (skype, ym, gmail) plz reply back to me ...

    ReplyDelete
  2. kakak...kenapakah?

    itu kalau tak pak arab konfem negro..slalu jer wat suka hati mak bapak dia. jln mcm jln dia...

    just take care k...kalau xcident tros g balai jgn kuar kete sbb diaorg tu ganazzz...

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah nadia, u x ape2.. skrg nie darah manis. kurg2kn keluar mlm. or if kena kaur gak ajak teman dear

    ReplyDelete
  4. goshhhh...
    alhamdullillah u ok...what ever it is, dont stop ur car k...even if u r slam hardly...coz i read one of the ways to rob n rape...
    drive straight to the nearest police station k...

    take care babe

    ReplyDelete
  5. mohdli82 : :*

    Betty: itu la namenye a*ra*b. mmg, tidak mungkin aku nk deal ngn dorg. eee seram.

    Sha: Thanks! tapikan, nak buat mcm mane kerje memerlukan komitmen yg penting. ;)

    Verde: Thanks babe, itu la, if xcident tue, i tak tau la nk pegi mcm mane, kalau kerete tak boleh begerak, mau duduk je dlm kerete. eheh

    Ninie: Thanks!

    ReplyDelete