Wednesday, April 22, 2009

Twizzle

What I missssssssssssssssssss the most?

Marshmallow Twizzle~


Image from Google.

Mana nak cari??



Manalah tak naikkk badannnn, hari-hari makan benda alah ini! Sbux and my place selang beberapa pintu sahaja :p

Opssss, lupe nak letak pix here. Lepas bace entry Verde on the other day. I went for a movie (I Love You Man), ternampak lah, Ben and Jerry ini, so Chew Chew Caramel and Strawberry Cheesecake as my company!




Haaiiii entry yang tidak menyihatkan! after watched Liverpool earned a 4-4 draw at home to Arsenal, I need very good sleep. Bye

12 comments:

  1. aduiii sedapnye tengok twizzle ngan eskrem ni huhuh

    ReplyDelete
  2. where to get ben & jerry nie? nape sha cari xjumpa.. huhuhhu

    ReplyDelete
  3. Sila grab award anda di blog saya secepat mungkin :)

    ReplyDelete
  4. Nurhayati: kannnn, sy pon mauuu :D

    Sha: Cold Storage ade kot.. nie last week, still kat sane lg ;)

    Jiha: terima kasihhhhhhh!!! nantiku letak. ehe

    ReplyDelete
  5. Salam dear :)

    just nak bagitahu je... marshmallow twizzer tu tak halal tau di UK... in fact all cake, snack, ice cream & dessert yg contain marsmallow di sini.. non-halal.. they used gelatine..normally pork or beef. if tak tahu tak ape.. :) .. but starbucks here they labeled their foods with VEGETARIAN or not.. so u can tell.. if takde V tu.. tak boleh makan adik ku :)


    just becareful next time.. not everything we can telan kat uk ni.. tension kan ? hehe

    so frustrated sbb i looove marshmallow gak .. tapi nasib baik kat big supermarket like ASDA & TESCO .. they have WORLD FOODS section.. ade section HALAL .. ade la jual marsmallow yg halal (imported) and jelly² stuff..

    ReplyDelete
  6. aaaaaaaaaaaa... series ker? sudahku telan nieeeee

    ReplyDelete
  7. Okay, pengajaran untuk orang lain, sile la ye, saya nie cube avoid bende yang CLEARLY tak halal saje

    aiseyyyyyyyyyy.

    ReplyDelete
  8. it's ok dear.. tak tahu takpe :)

    mmg kalau kat sini.. make sure read the label.. and alhamdulillah most food items nowadays dah clearly labeled SUITABLE FOR VEGETARIAN etc.. compare to yearsss ago.. mase tu sgt tension nak hafal all the Es numbers and all..

    and satu lagi.. mcm crisp flavour chicken .. beef etc mostly boleh mkn..(if blkg ade label V tu la.. tapi sometimes yg CHEESE flavour .. byk tak halal/not suitable for veggies.. unless stated otherwise..

    and of course.. ice cream in tub imported like b&js and HD tu semua yg ade marshmallow dlmnye mmg la cant telan one... :(

    ReplyDelete
  9. ahah thanks for the info! I dah selamat telan dah.. hari2 pule tue.. ehehe will more careful next time. :D

    ReplyDelete
  10. ari tu tgk kat klcc dlm Cold Storage Ben & Jerry ni...tapi tahan godaan nak diet hihihi...tak tau la dpt tahan spai bila ni...

    ReplyDelete
  11. Ninie: Jangan la dietttt, awak tu mcam dah sgt kurus je :p.. I yang patut diet! eheee

    Ada: Jgn makan depan Julie okayyy, eh boleh ke dia mkn? :D

    ReplyDelete