Saturday, May 09, 2009

:(

Sedihhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhnyeeee.. rasa hari ni, bila ade wedding invitation, tapi everyone not available to company me.

The worst part is, only me and Azli kenal the bride. :(

I just hate long distance!!!! Another 4 and half months nak jumpe Azli :(

Hari ini, menangis bagai nak rak!!! :( :( :( :(

7 comments:

  1. owhhhh...
    chill babe...
    another 4 months to go! ;)
    this infact will makes u stronger!

    ps: double check, u pms ke? heheheh

    ReplyDelete
  2. esok sha pun akan nangis bagai nk rakkkkk ;-)

    ReplyDelete
  3. be strong dear!Oops pandai ckp,last week pon i baru nangis sebab the exam suck and hubby wasnot around to comfort me =(
    Kat msia,kalau hubby tade,i'll tag my sister along to weddings and stuff,so maybe you boleh ajak your sis/mother too?

    ReplyDelete
  4. Verde: ahhahaha u buat i gelak, u're right! mmg pon pms, tu yg over2 sgt tue :p

    Sha: ala siyannyeeeee, jgn la nk rak tauu, nanti pegi keje mate macam panda :p

    Ami: tue laa.. i dah ajak, sume ade hal.. :( ehe. dah okay sikit, plus minus my pms, double extra emo :p

    ReplyDelete
  5. Nad, kalau i ade, boleh i teman (wpon kita xpernah jumpe) ;pp

    No worries, 4 months is nothing. Nanti mesti u akan ceria tak terkata! :)

    p/s:i komen slalu lambat :p.

    ReplyDelete
  6. Sorry kakak tak dpt teman ko, parents aku dtg....

    Len kali kite kuar lg eekk?

    ReplyDelete
  7. Aida: ahaha, erh, i punye entry ke yg laju sgt nie? ehehe.

    well, if balik Msia, we can meet up! ;)


    Betty : It's okayyy, sgt paham!

    ReplyDelete