Thursday, May 14, 2009

Comel!


Comel takkkkk?? Lovinggggg it!~ My new shoes .

12 comments:

  1. comel!!!! kalau la kakiku ni size 5 seronoknye... ni kaki cam cinderella (eh cinderella pun kalah) susah tul nak cari huarggg

    ReplyDelete
  2. comel sgt... my hobby pun kumpul kasut , beg dan pakaian.. huhuhu... oppss jgn lupa tukar link ya... i nak follow uuu

    ReplyDelete
  3. Comelll!!! Ni u bought kat sana hari tu yek? Ke available here? Tak pasan pun. Sukaaa! Sesuai utk outing sambil mengejar anak2 ku yg berlarian dalam mall hehe.

    ReplyDelete
  4. nadia..comel sgt nie..ni yg ko citer ari tu eks..tolong ar..aku pun mau camni..huhuhu...

    ReplyDelete
  5. Nurhayati: ehehe Clarks je size 5, yg lain sumee 7 :D

    Diarihatiku: ehe thanks for comment! i links urs. ehehe.. same la.. girls, hobby mesti lebih kurang! :D

    Fin: a ah kat sane, sini x sure, tak nmpk lgggg.. tp byk je lg comel2 mase tue! sgt nk beli sume.

    Betty: bling2 gitu :p

    Calla: get one!

    Shasha: yeeeee ni yg aku cite arituuuu.. comel kan. ehhhh ko baya aku punye zara aritue eh? adekah duit aku short rm10? nanti aku baya ehhh

    ReplyDelete
  6. comel yea kaki :-) sha suka pkai pump shoes if g opis. sejak nk buat keje

    ReplyDelete
  7. Sha: Nie sume utk office juge. heh

    Reena: Thanks! ;)

    ReplyDelete
  8. comel gileeerr..nak jgak laa ! pink tu so sweeet...kat cni mcm tak nmpak je

    ReplyDelete
  9. sgt sweeetttt... ehehe. tue la.. sy pon mcm tak nmpk juge :D

    ReplyDelete