Wednesday, May 27, 2009

One Dulang done!

Ehe.

Baru pulang dari membeli belah, upssss one dulang dah settle. 10 more dulangs to go! :D banyakkan 11 VS 9? well getting married its not between you and him only but the whole family, so terpaksa la kami ikutkan je :p



I bought 2 perfumes (50ml & 75ml) and 1 deodorant for him as he's not using after shave and shower gel. Very gooooooddd bargain!

He loves this brand, so tak payah la nak argue dengan lelaki yang mempunyai lebih dari sepuluh kasut dan belts yang banyak tak ingat ni! :p :p

I'm thinking Club Monaco sale this weekend as I can't to Our Melacca plan! aisey.. anyone? Banyak betul warehouse sale nowadays!

5 comments:

  1. that's greatt one dulang done!:) btw,r u going to do the deco on ur own ke?u must be so creative rite?;)

    ReplyDelete
  2. better start now.. kang last minute ade je bede yg lum settle.. dulu sha prepare 3mths early for hantaran.. sket2 lama jadi bukit.

    ReplyDelete
  3. Anis: tidak sure lagi la anis, ehe me creative? macam tak je! :p

    Sha: 3months okay la tue sha, my mom ckp, nape awal sgt beli nie. eheh but impossible for me, myself la.. utk membeli sekali gus, duit itu nanti terpakai bende lain! :p

    ReplyDelete
  4. eheeee. dua2! aku nak beli burberry summer, tapi azli taknak, takde consideration langsung :p

    ReplyDelete