Monday, May 11, 2009

Smell of Caffeine.






Don't judge me tauuu, eheeeeeeeeeeeee, I boikot juge Starbuck nie, it just sgt tempted tauuuuu, tak tipu, so instead of pegi 2 3 hari sekali.. better I bought their whole bean and enjoy at home, save lots of money!

Seriously, it's hard for me, I pernah minum hari2. tak tipuuuuu. Since study asik lepak situ je kan, so sangat susah. It's like drug! :p erhhh sound scary. I can't drink other coffee, seriously no Coffe Bean, or etc.

Peneman saya dihari minggu, and I dah minum 4 kali untuk hari ini sahaje, upssss can't sleep now.

9 comments:

  1. caffeine addict! oopps.. Starbucks addict is more like it! :)

    ReplyDelete
  2. boikot2 ni hu-ha je lebih... Now dah mcm x de pe2 pun ehehhe

    ReplyDelete
  3. boikot nadia..boikot nadia...hahahha

    tapi bli mug ok kan?

    ala..aku tau ko kan allergic kat coffee bean jer.. ;p

    ReplyDelete
  4. calla_lily: I guess soooo juge! :p

    Naddy: tue la kan.. but i tried, ehehe setakat yg mampu :D

    Betty: bukan la coffee bean je.. ehehe.. seriessss tak boleh masuk.. dr aku membebel, baik kite minum starbuck :p

    ReplyDelete
  5. ahemmm ahemmm...sile buat untuk saye satueee...hehehehe...
    babe...u mau pesan? can...just email me the details k ;)

    ReplyDelete
  6. last time im so addicted gn Satbucks. ari2 dok beli smpai satu tahap xleh tdo lgsg

    ReplyDelete
  7. sedapnyaaa..a'ah boikot ni nmpak mcm dah suam2 kuku je kan...

    ReplyDelete
  8. Verde: Drop by Cyber, then boleh minum2 kopi di rumah. ehehe, I'll teext you nanti :D

    Sha: ahaha mmg pernah juge, tiap2 hari.. tapi still can tido! :p

    Ninie: eheee tue la.. tp try juge, sometimes cannot help it. :p

    Butet: Betul!!

    ReplyDelete