Tuesday, May 26, 2009

Welcome Hannah!




Taddaaaa, presenting our new family members, Hannah (born May 8, 2009), dia adalah cucu yang ke 60 dalam family kami. Saya yang keempat! Oh sangat tua! but not married yet :p

Hannah made in OZ, as all said, ehehe because my auntie continue her master at Melbourne while pregnant with Hannah! I love the name so much! Alaa dah tak dapat nak letak for my future daughter, dah kena curiiiii..

Baby sangat cute! So tinyyyyy! But honestly what I feel right now for a baby, I got more scary feeling than excitement, can I handle it? Can’t I? Maybe we will wait later, but who knows? No one can predict kan? It’s not I don’t want kids, jangan salah sangka! Cuma perasaan takut itu lebih :)

Lucky me, Azli okay with the idea of my baby-phobia(bukan la, bukan! :p takut sikit je!), he said 'Me tooo, We're hardly see each other while we're dating, so after we get married, I nak dating dangan you lameee sikit'

But I want a baby like kak Nana :p comel sgt kucing tueee :D

Tapi manalah boleh tolak rezeki kan? :D Mungkin bila ada depan mata, saya tidak takut dan tahu exactly what I supposedly do! :D

Welcome Hannah! I love the name, I loveeee~

4 comments:

  1. Comelnya baby! I love her name too! Dulu pun berngan nak buh nama Hannah gak kalau dapat baby girl sempena nama kakak angkat masa kecik2, Hannah Tan.Yes, that Hannah Tan.Hehe.

    ReplyDelete
  2. goshh she's so adorable :-)

    nama my niece pun hannah.. sweet but notty

    ReplyDelete
  3. cucu ke-60 wah ramainye.. mesti meriah sangat2kan.. best2x...
    comelnya Hannah... kiss sket..=)

    ReplyDelete
  4. Reena: ehehe Hannah Tan :p tapi mmg suke kan name Hannah tuee, sedap je :D

    Sha: Mcm anak patung bile tgk lame2. ehe

    Nurhayati: sgt meriah! :p

    ReplyDelete