Thursday, June 11, 2009

Dipam-pam

Lately I feel I sangat gemoks! Pipi bagai dipam-pam, dagu macam ada empatpuluh :p perut lagi laa takyah cite. Dipendekkan cerita, I do feel like fat person! :p

Blame all weddings! Weddings!

But, we can feel it right? bila makan banyak tu, terasa la sangat la membesarnya badan.. :p :p hopefully all these feelings, just an illusion! I tak berani nak naik my digital scale :p :p scaryyyy sejak makan-makan weddings, last weekend.

Wait, I just don’t want to eat this week, biar all weekend’s calories habis dulu! :p :p (but dah je memakan satu bungkus nasi lemak semalam, put blame to my mom pule :p)

Senang cerita, I super easy to gain weights, menurunkannya super duper hard to do it! even puas puase sebulan pun. Aihhh macam makin hilang je bayang-bayang Vernis or Epi leather I tu.. pliz don’t goooooo ;D plizzzz

4 comments:

  1. dont worry nadia.. u gemuk camner pun azli tetap syg :-)

    insyaALLAH mst dpt yea bag idaman hati

    ReplyDelete
  2. weekend nih kite nak g mkn2 ker? :D jom la dominos sambil tgk movie...

    ReplyDelete
  3. LAtely pun i rasa gemukkk sangat.. :(

    Eh, u gemuk or not, sure dapat kot beg tu :)

    ReplyDelete
  4. Sha: Ehe! aih.. *crossfinger

    Betty: Aku baru ckp gemoks ko ajak mkn lg :p :p

    Reena: Kan? bolehhh rase kalau gemoks! :p

    ReplyDelete