Saturday, June 20, 2009

Happy Fathers Day

I’m not supposed to be blog right now, my exam start in less than 9hours. Okay, I got Microsoft certificate exam to be exact (I’m in IT industry btw) tidak seperti kawan-kawan yang sudah beralih arah! Company sponsored. 2 people passed the exam last week.

OMG I sooooo scared because I just graduated last year! And I sangat sikit experience compared with others. Even attended full course, but others plus minus years of experiences. So mesti lah lagi hebatkan? Conclusionnyeeee, saya tak jeles tapi I sangat takut to be the one and only person tak pass! *die *malu la nantiii

Perasaan exam ini sudah lama kutinggalkannnn, teringat dolu dolu exam, kan Naz? mandi tak basah, makan dan makan dan makan, belajar depan tv, ke tv yang belajar? belajar sambil YM juge! takkkk tahan! :p

Okaylah,

Happy Fathers Day to Ayah. I love you.. always.. be daddy's lil girl ;D



Picture from my Convocation last year, ayah and whole family sangat sporting melayan saya yang ada personal photographer! :p :p (Pictures sangat penting untuk big event! for me laaa :D)

Daaa Happy Weekend everyone! Continue studyyyy nadia! :(

3 comments:

  1. Haha mana bleh lupa beb. Nak keluar makan pun sometimes malas dan rasa bersalah kan. Those were the days!

    ReplyDelete
  2. Sha: yep! Happy Fathers Day ;D

    Naz: Itu la kannnn... teringat balik.. eh lupe nak habaq, Cyber dah ade Dominos okay.. satu kemajuan :D

    ReplyDelete