Wednesday, June 24, 2009

Shogun

Okay,

Kawan-kawan, I’m fasting today! 1st Rejab 1430. Mari kita berpuasa Rejab ye, banyak hikmahnya, so go google it. Hee..My third day fasting this week. Penat juge! ;) Eh siapa belum ganti puasa?? Cepat2 ye, ramadhan nak datang. :)

I got another great buffet place! (Erh, puase tengok makanan???)

Restaurant: Shogun Japanese Buffet Restaurant
Location: Sunway Pyramid/1Utama
Cuisine Served: Japanese
Stars: 5
Price: MYR50 – MYR70 (Depends on weekdays or weekend, lunch or dinner)

I realllyyyyyy love Shogun! Itu tandanya they deserved 5 stars from me, worth every cents! This is my 5th time there, without Azli because he hates Japanese food. Delicious!!! So again, enjoy pictures okay?















Pictures credit to Eng Haw.

8 comments:

  1. I'm not a big fan of Japanese food. But Genji in PJ Hilton is an exception. Suprisingly I enjoyed it! Eel dia pun sedappp..

    ReplyDelete
  2. nadia sayang...this is big time sin babe...whut happened to ur diet n KPI...giler la ko ni..mkn dgn jayanya...takper2..aku sokong...hu hu hu hu....

    ReplyDelete
  3. tak ganti posa slow sket aku lum ganti lagi nie wakkakaka..but japanese foodd alamak aku pun xsuka

    ReplyDelete
  4. alahaiiii...ni yg buat i teliur n nk heret hubby wkend ni. ;)

    ReplyDelete
  5. calla_lily: Genji! heard about it, tapi belum pernah try. eel?? tak pernah try, takuttt :p boleh try Genji nie nanti! :D

    Naddy: serieslyyyyy mmg sedap kan! thanks for inviting me :D

    Jules: seriesly big sin! that's y seminggu pose nieeee :p :p

    buttet: ye ke?? ingt sukeee :p

    Yanie: pliz pegi.. makan makan makan :D

    ReplyDelete
  6. Aaaaa bestnya! Nak pegi Shogun lagi balik ni. Cuci mata je dulu ;p

    ReplyDelete