Monday, June 29, 2009

Super Penat!

Penattttttttnyeeeeee...
Summarize my weekend.

For Saturday
3 weddings in Saturday, only 1 for me, another 2 for my parents but I mengikut sekali. Rajin! kih kih, nampak gayanye, sampai ke hujung Selangor tahu I dah bertunang. Well, setiap kali bersalam, people keeps asking "yang mana satu yang dah bertunang?"

For Sunday.
Moving out, moving in. Shopping spree at IKEA last weekend (yang sungguh maha ramai orang!). Dapat la makan berbola daging Swedish setelah beratur panjang. At last after hours in Ikea, saya membuat keputusan that I do not need a new single bed oleh kerana saya tidak memerlukannya in few months after! (aaaaaaaaaa, gila kejap, sebab betul2 nak kawen ni =p)

For Monday,
Mengemas almari, place everything related to wedding, baju2, barang2 hantaran. Dulang-dulang. Yep finish all! (mengemas, bukan complete all barang hantaran =p few more to go!) Then, straight to work from kampung halaman, bergosip dengan Betty on my way. :p

Until today, I still can't believe that I'm getting married. Well, I open for any possibility, kita hanya merancang kan? But semoga semuanya dijauhkan, Amin!

5 comments:

  1. tick tock tick tock...
    its nearinggggggggg bebeh!!! ;D

    ReplyDelete
  2. lg 6 month jer kakak...
    huwaaaa...lps nih kurang temna gissp ngn shopping!

    ReplyDelete
  3. Verde: ahaha, masih calm. :p

    calla_lily: thanks!!! hope soo juge :)

    Betty: kih kih.. boleh.. call saje, kalau tk Azli tu ikuttt je la sekali. :p

    Sha: InsyAllah same date with my Engagement aritue :D

    ReplyDelete