Tuesday, June 02, 2009

Terbeli!


aaaaaaaaaaa... I thought I want to survey first with designers or any boutiques for my house sanding. But last Sunday, I dah terbeli kain utk buat baju utk sanding.. initial plan adalah untuk membeli baju raya with my mom. Last2 dah beli! Bukan la sale banyak ke apa, just the color cannot resist la :p Seriously I taknak tinggalkan kain itu! :p :p

Satu lagi settle! tapi lama lagi..

8 comments:

  1. TER ke hihi..
    takpe kalau berkenan lain bole beli lagi.. kain tu le wat dinner/formal function..kan kan kan

    ReplyDelete
  2. Ceh setakat tu tunjuk beg buat apa..Hehe.

    ReplyDelete
  3. Guess what? I went to Jakel two weeks ago.. Got a few pieces for myself too... hehe

    ReplyDelete
  4. Nurhayati: Mmg out of plan :p so consider TER la.. ehe.. nk buat dinner.. aiseyyy... mcm mahal sgt :p

    Reena: ahaha kene tunggguuuuuuuuu.. on the day br boleh reveal :p

    calla_lily: ehe :p thats y! temptation kannnn

    ReplyDelete
  5. aaaaaaaaaaa...sudah TERbeli yeeeeeeeeee....sangat la ter nye...hehehehee...so sile tunjuk detailing nye :D

    ReplyDelete
  6. Mmgggg TER TER :p ehehe.. sooonnn.. aa nk kawen esok boleh takkk?? :p

    ReplyDelete
  7. misti dah tak leh tgk kain lain lagik kan lpas pandang yg terbeli tu kan kan kan?
    hihih tak pe2 normal2 hihihi

    ReplyDelete
  8. Ninie: Kalau je tgk yg lain.. nanti terbeli lg sekali.. eheheheh :p :p tp so far berpuas hati, jgn ade lg lawa sudah! :p

    ReplyDelete