Friday, June 05, 2009

Those Days

Last night was a blast, it’s been years since my last time balik ke rumah pagi pagi bute, well, we just lepak at SS2, minum and borak borak, nothing else to do! And one of us has to wake up early in the morning untuk bekerja! :p :p yang lain itu cuti yang tak ingt. So itu yang berborak sampai pagi.. gile! 6am sampai rumah :p

Will hang out again!

But not weekdays okay.. aihhhh macam student life dulu-dulu je lepak mamak sampai pagi bute borak-borak!. I miss those days.

It is a big different during your student life and working life, a huge different in term of your social life! Kawan-kawan makin berkurang when you start working. I bet it moreeee different when you get married. Erhhhh.. *gulp

8 comments:

  1. So true.

    I miss those days too (But i miss my childhood days moreeee).

    Lepak2 sampai 2-3 am, sometimes terlajak sampai 5-6 am, kadang kol 8 am baru balik umah pun ada. Usually, i lepak sampai pagi ni dgn my friends budak2 skate. Tgk depa main (nak main sendiri x reti, 2-3 kali belajaq dah give up.haha).

    Klu lepak dgn bf, usually kol 8 pm dah balik umah. Paling lewat pun kol 12. Tu pun sebab tgk midnite movie. Gila skema punya bf. Hohhh.

    Skang susah nak lepak dgn my guy friends anymore (i byk kwn laki than kwn pompuan). Sume dah nak kawin. Haihhh.

    Ahh..Rinduuu jugakkk!!!

    ReplyDelete
  2. yer...study bende plg best dlm idop...mata jd mcm panda, wat assignment last minutes,kuar smpi pagi2, time xm le tgk wayang....

    bila dh keje...nk lepak pon mcm malas...apa lg kuar rumah!! hahahha


    dh kawin? lg la susah....

    jom bukak geng desperate housewives...ahhah

    ReplyDelete
  3. hi...nanti dtgla ke Fiesta Femina Ahad 7/6/09 @ Kelana jaya Park ye...i bukak booth kat sana..c u there...!

    http://shoppingnshopping.blogspot.com/

    ReplyDelete
  4. ;D
    i beg to differ...its all depend on how u manage ur time, ur spouse's understanding n ur preference...

    i would say that its the efforts that count to sustain ur friendship n keep ur social life vibrant ;D

    p/s : some might say that i said this becoz i dont hv any kids yet, but i have friends that have 2, 3kids n we still managed to hang out together once awhile...

    ReplyDelete
  5. i agree with verde too... but ada juga some friends dah kawin je terus mcm senyap ehehe

    ReplyDelete
  6. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  7. i rasa i mcm comment yg kat atas ni..lepas kawin terus senyap..dunno why!

    ReplyDelete
  8. Reena: Betul!! Tak buat ape pon.. just lepak2 borak2. Ehehe.. ehee, bf u skema? Sgt cool statement itu! Ahaha.. okay, memang, I pun ramai guy friends dr girlfriends, bila dah tunang nie, ramai la taknak lepak, ye la tunang orang! :p

    Betty: Ahaha, well kehidupan kite same! :p MMu’ians, tak payah open club, auto club tue,, bile dah kawen. :p

    Ninie: Sorry! Banyak weddings kena kejar! :p

    Verde: Betul! The most important thing, kena dapat someone yang understand kita mcm mane kan? Well, we have to! Have time for ourselves

    Naddy: Betul!! :p

    Arie: Ahaha sangat jujur la u, kenape ye boleh senyap? :D

    ReplyDelete