Thursday, July 16, 2009

Cammy's first walk

Okay!

My first attempt, aha! terus bawak pegi office tauu Cammy (becoz tak sempat nak balik rumah hantar! alasan ;p sajeje nak tunjuk dengan Nirms)

Enjoy! our lunch at Pinang House (my favorite place in Cyberjaya, lately) Food tak pernah disappointed.

#Currently sweet ice obsession, loveeee everything about Berry, and plus Vanilla? Heaven!

#Nirms fave!

Mine!!!! extra kerang!

#Nirms! former classmate, housemate and now officemate! ;p setiap kali je nak pegi cubicle nirms, nanti boss dia cakap 'nirma, ur babe dah sampai' ;p asik berdua je kat office


I loveeeee my new gadget!

Psstt. Azli bengang yang amat sebab tak dapat pegang! ;p Lagi 2 bulan lebih yeeee yuuu.. :p

6 comments:

  1. I loveeeeeeee Berry Twist! Suka sangat Walls sebab selalu buat ice cream baru yang sedap!

    ReplyDelete
  2. mak besnyer kuey tioww~~~!! lame x makan!

    ReplyDelete
  3. Reena: I sgt suke yee, dah hari2 i telan nie!!! macam mane mau kurus ;p eh aritue i balik kg, jumpe la rojak Mak Bee u :p

    calla_lily: aha!!! my new cammy. ehe. bestttt sgt!

    afiq: haii ;) pegi makan! ;p sedap

    ReplyDelete
  4. try nasi goreng daging at Qthai (sblh penang hse je)..mmg heavenn!!!

    ReplyDelete
  5. arneta: heaven! tp kadang2 service lambat. :p tang tu malas tue (nasib tak baik kot. stp kaliiii lmbt ;p)

    ReplyDelete