Friday, July 10, 2009

Double Yeay!!

Alhamdulillah.

I am super happy for Azli.

Azli berjaya me-renew his work permit. Aihhhh lega rasanya because lots of changes in T&C this year, itu yang agak payah nak renew. One down, takyah la risau2 lagi ;)

Ye, plus I ke sana sini menguruskan surat2 dari Msia. aiseyyy penat jadi PA tak bergaji nie ;p

Teringat la meneman Azli pergi interview dulu. Aih.. lama dah. memang kami bermula dari bawah bersama-sama :) dari 0 until now.

So all plans will continueee, I mean our wedding laaa!! ;D ada la duit lebih sikit kan. Currency pon dah naikk, Alhamdulillah :)

Honeymoon pon dah boleh plan. ehehe..

Another 2 months plus nak jummpeeee Azli!! (bukan untuk kawen, raye jee) *Smile.

Saya sayang Azli even dia lah manusia yang selalu buat saya geram, contoh,
1. sukeeee banyak tanye, 'kenapa yu, nape macam tue' eeeee..
2. suka panggil I berulang-ulang even I dah jawab.

aihhh! ;D tu belum kira nasib Azli dapat I, manusia paling garang & kuat merajuk dalam dunia! ;p

7 comments:

  1. hehe we accept the good and not so good rite? hehe nobody's perfect :)

    ReplyDelete
  2. Haha. Your fiance mcm bf (or x-bf.whatever). Sukaaaaaa tanya, "Awat?" (Kenapa?) banyak2 kali. Mencik i.

    I pun garang and kuat merajuk gak :p

    ReplyDelete
  3. calla_lily: correct! :D

    reena: hah same la kite, my mom pening, pernah cakap 'sape laa nak orang macam along nie :p'

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. hye, 1st time singgah cni.

    anyway, i smile when reading ur post, bcoz my bf also named azli! unfotunately i didnt blog about him.
    congratz for ur coming wedding.
    Hope me and 'my' azli will end up the same too.

    ReplyDelete
  6. sha sng mrajuk & sng dpujuk.. sbenar yea suka2 je majok sbb nk manja2 gn hubby.

    i missed my hubby.

    ReplyDelete
  7. Omey83: Heyyllooo ;) thanks for dropping by eh! really?? jarang orang name Azli ni (yang I kenal la =p itulah dia sorg)

    Amin for both of u guys!

    Sha: eheh bagusnye, saya ni susah dipujuk! ;p

    tape ye sha, sat lg jumpe lg.

    ReplyDelete