Wednesday, August 19, 2009

Day 8

I lost another 0.8lbs today.

Good, even the amount is a bit smaller than previous days. Yelah. Dah start kerja, 8hours sit still in office, dah tak berlari-lari anak. Tomorrow, will jogs before Ramadhan is here ;) I do still believe exercise is the best way to loossseeee weight and keep your body fit! ;)

Yeayyyyyy, Azli said, next week he's thinking to buy my Bag!!! ;p ;p excited? Azli lagi la excited sebab I kotakan janji untuk mengurangkan berat badan, tak larat nak denga I membebel gemuk, gemuk, Azli salah. ;p

Wohoooooooo, I stick with Vernis. Which one? Biarlah rahsia. Tunggu.

Tapi haritue I saw a women with Roxbury, cun!!!! tapi a bit small la nak letak segala mak nenek I.



But I do looooooooooveeeee Melrose! buy wayyy to pricey, ;p nanti lah, if Azli me ada duit lebih. Tak sabar nakkkkkk kiss the bag, another 4weeks! ;p ;p tapi, boleh pakai cuma next year! ;p ;p

13 comments:

  1. Fewwwiiitttt! Eh, tapi awat next year baru boleh pakai?

    ReplyDelete
  2. OMGGGGGGGGG...
    tell u whatttt...suh azli hold dulue beli...kasi kumpul skets lagie...n u tambah la skets....n get thattttt MELROSEEEEEEEE!!! cantik bangat bebbbbbb...huhuhuhuhuhu...

    but then, alma vernis pon gorgeous jugak :D

    ReplyDelete
  3. I suka giler terbabas dgn Melrose tuuu!!! Uwaaaa stresss tgk. Go get that one lah dear! Tambah sikit duit and u top up ker kan. Rugi woo beli kalo beli that u tak jatuh cinta sgt. Better Melroseee!!!

    Boleh tumpang droolll nanti hehe.

    ReplyDelete
  4. wahhh..kalau i pun ada hadiah camtu menanti boleh motivated gila nak diet..sangguppp.. :)

    ReplyDelete
  5. Wooahhh banyak gila turun beb! Congrats2! I think aku x sanggup nak melalui hari2 tanpa sebutir nasi. Hahah.

    ReplyDelete
  6. congrats2 kagummmm ni...turun byk tuu...i suka Melrose jgak!!

    ReplyDelete
  7. Anis: ehehe.. Thanks!!!

    Reena: ini utk hantaran. so after majlis la ye boleh pakai.

    Verde: aiseyyy nak suruh Azli kumpul duit tuuuu yg payahhh hanya semata pasal beg kuuuu itu, macam dibangkang je! ;p ;p

    Fyn: ahaha.. kannnn idamannnnnn tuuuuu :p

    Omey: ahaha.. sebab itu la semangat ni. tak makan 8hari. apekah? perempuan sume begitu. semate-mate henbeg yg sgt gorjes ituuu

    Naz: well known lol, sehari tanpa nasi macam setahun kannnn. ;p

    Ninie: lawaaaa sgt Melrose tue! ;D

    ReplyDelete
  8. cun...cun!!!! ;)

    yeah...tambah duit sket lg la..sempat jer.

    kalau aku kirim brg dr azli bln 12 nanti bole tak????

    ReplyDelete
  9. haipppp, mmg cun, duit je tak cunnn ;p ;p ehehe Azli balik Christmas tau, sempat kah? Dec bile ko nk gune tue?

    ReplyDelete
  10. Both are beautiful! Decisions, decisions! hehe

    ReplyDelete
  11. calla_lily: erm, that's y, mungkin yg lain ke ;p sapa tau. ;p

    Yanie: ahaha yeppp tungguuuuuu

    ReplyDelete