Friday, August 28, 2009

Ada apa di dalam Trolley?

Stock for Ramadhan! ;p gila la.. memang bersemangat menjaga badan kan? But it's super easy sebenarnyaaa ;) mind set

Stock berbuka ni, Tuna (in mineral water okay, no salt added), Tomato, and Jacobs! ;) yummyyyy (buat2 yummy, sebenarnya kat bazaaaarrr ramadhan tu lagi laaa yummyyy ;(, sob, sob)

Siap compared fat, protein, vitamin tauu, beli seciputtttt, tapiiiii lama~ Saya belum lagi jejak bazar ramadhan ni ;)

Drink, Nesvita Soya Bean, (low sugar and high calcium tauuu ;p)

Esoknya tukar Quaker Oats Shape Control in Vanilla pulak!

Like I said, berbuka betul-betul only on weekend ;p ;p Beauty is pain for meeeeee!

5 comments:

  1. i made some groceries too yesterday!dkt tesco jugeee.me pun konon2 nk diet.tp nafsu serakah mengatasi segalanyaaa.happily grabbing choc's,pepperidge farm cookies,milo etc, like there's no tomorrow LOL.arghhhh.cane nk diet if cmni?*sigh*

    btw,its cool u've lost 5.9 kg in 10days!i only loosed +-6kg after 2months diet! =( yesss,beauty is pain.huuuu.nadia,care to share where to buy the mastercleanse?and the price as well?thanks :D

    ReplyDelete
  2. hihih... diet ke???

    Rasenya tak perlu kot kat sini..

    memamg dah diet abis.. pasal ape yg saya ngidam nak makan sumenya takde..

    boroi pun sbb ade baby kat dlam huih..

    nasib bdan dok jauh2 ni

    ReplyDelete
  3. really 6kg for 10days??? wow!!!! sha x sanggup nk dit cam nodie coz sha ade gastric. nie kurg mkn nasi pun perut asyik x sedap je.

    ReplyDelete
  4. wah,puasa2 pon diet!tapi sekarang dah seminggu puasa pon i tak lalu nasi sgt dah sebenarnya,asyik berbuka dgn air jer berliter2,tapi dah siang asik pegi toilet huhu.By 6pm dah jadi sayur :p

    ReplyDelete
  5. Anis: eheeee, shopping groceries sgt menarik kan!! :D

    Btw, for master cleanse diet, u hv to make your own lemonade, http://nodie.blogspot.com/2009/08/day-7.html

    and you have to drink nothing else but lemonade and tea before bed at least for 10 days in rows. :D beauty is pain ;p

    Nadea: eheee ye saya diet ni. sgttt memerit kan! :D ade baby takpe! buncit bersebab ;D thanks for comment btw!

    Sha: a ah sha, jgn, jgn kalau ada gastric, takut nanti side effect.

    Ami: makan sikit tauuuuu! u kurus sgt dah :D

    ReplyDelete