Tuesday, August 04, 2009

Air tangan

Nadiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! nak kawen ni, cepat lah belajar masakkkkkk!!! ;p hahhh malassss!

But I did promise to Azli, I will only learn how to cook if I tinggal di tempat yang I tidak boleh membeli makanan sesuke hati. (kenape saya berjanji ini! ;p)

Be careful what you wished for, hah kan kan kan dah, betul2 I kena belajar masak lepas kawen ;p ;p (Mane nak tau kan, masa tu dia kerja kat Lukutttt nun hulu ;p)

I hope Azli boleh telan bila my turn memasak ok. goreng2 jelah ye yuuu! ;p

So lepas kawen bolehlah letak gamba2 makanan saya masak pula ;p (macam blog orang lain, hehe)

3 comments:

  1. huhu takpe nadia,dok abroad confirm akan masak huhu

    ReplyDelete
  2. pastu ko tempek sekali resepi..leh aku polo ko lak kan...kot kot ko masak mabeles gitew

    ReplyDelete
  3. Ami: at leassstttttt goreng2 kannnn ;p janji la memasak. ehehe

    Eryn: ahaha.. for sure la.. aku takut la lebih hebat dari ko nantiiiiiii ;p ;p

    ReplyDelete