Friday, August 21, 2009

Day 10

Lastttt day! puhhhhhhhh.. finally! Ehem I lost another 1 lbs, and Ramadhan is here, so I hope i will not put on weight, moral of the story, jangan makan banyak masa berbuka! ;D

Tomorrow, I will post entry about my post body after Master Cleanse Diet and total weight lost.

Salam Ramadhan, buat semua yang membaca blog saya ini. :) Ampun dan maaf jika ada salah dan silap, tulisan saya menyinggung mana-mana pihak ke. Ikhlas dari hati.

Terawikh jangan lupa ye? Azam ini tahun ingin khatam Quran bulan puasa, erhh.. kalau sendiri tak dapat, ikut mummy Tadarus la ;p as last-last year.

Saya akan berbuka puasa di rumah ayah ibu kesayangan esok. Bak kata mummy, tahun ni jelah puasa raya dengan family, next year dah ada family baru. aa sedih pula mendengarnya, I yang sedih, macam nak duduk bawah ketiak ibu je sampai bila-bila. ;p Takpe, tahun ni, mummy masak utk buka, tahun depan Azli pula masak untuk saya! :D ;p

6 comments:

  1. selamat berpuasa..

    hmm bulan ramadhan ni confirm la kan turun byk berat badan tu.. yeyyy chayok chayok =)

    ReplyDelete
  2. salam gorgeous!
    gd job...make sure maintain tau...

    nways,
    Mr.Doc & I wish U & Family Salam Ramadhan Al-Mubarak...

    semoga Ramadhan kali ini memberi seribu keberkatan :D

    ReplyDelete
  3. A'ah..Kena maintain tauu.Jgn tergoda tgk makanan kat bazaar ramadhan nanti.Hehe.Selamat berpuasa to u too!

    ReplyDelete
  4. Salam Ramadan Al Mubarak from Singapore, to U and family :) Semoga sihat selalu dan dapat jalani ibadah puasa dengan sempurna. Insya'allah, Amin. :D

    ReplyDelete
  5. Azli masak untuk hang!???

    Gila x leh blah statement! Hahaha! Kesian kat bro tu.

    ReplyDelete
  6. Nurhayati: selamat berpuasa juge. Itu laaa yang diharapkan :p ehehe thanks

    Verde: yep! maintain yang penting tueee ;)

    Reena: aha, itu lah dia, belum lagi pegi Bazaar ni. ;D Selamat berpuasa juge!

    Niz: Thanks! you toooo selamat berpuasa di Kota Singa!

    Naz: bro tue releeeee you! ;p

    ReplyDelete