Monday, August 17, 2009

Day 6

Okay!

Lost 1.6lbs for Day 5. Total up 7.8lbs so far, 4 and half day lagiiiiii, then puase. I'm not craving and not hungry at all. Very good sign! boleh berlari-lari anak lagi ;p lari betul2? ahaha makan seguni beras pon malas!

I will start again Master Cleanse after Raya, specifically after Azli balik UK ;p ;D kalau dengan Azli, memang laaa, kerja dia makannnnn je. Lepas ni mesti dia control I makan ;p ingat baju glams yang dah tempah tue! ;p yang membazir duit dia tue ;p ;p

Okay forgot to tell you guys, u have to do Salt Water Flush, u have to drink air garam laut! organic sea salt to clean your stomach tiap2 pagi or malam. Horibble! I never taste things that awful! So I switch to Detox Tea (which I memang minum pon previously). So same result! memang je pagi2 pergi toilet. Dah la tak makan 5-6 hari kan? ape yang keluar tu agaknya? lemak kot. ;p ;p

Itu je for Day 5 summary, I hope I did provide you guys enough information! from my own experience not Beyonce ;p ;p

6 comments:

  1. Im so excited to know how ur progress. Wah..3.5kg in 6 days..

    Salt water tu kena minum in this process too?Cuma salt water kena minum 2x je?is it?

    ReplyDelete
  2. wah,congrats!good progress nadia!good luck for the rest,lepas tue puasa terus,senang la kan!

    err minum salt water tue kalau i pon confirm tak boleh huhu

    ReplyDelete
  3. hello...
    mcm berminat je nk bwat ne
    u bleh share x u minum lemonade tu satu ari bape byk and bile mase kene minum?? n where to get detox tea tu??

    ReplyDelete
  4. gerbera: so dooo i!!! :D salt water tue seeloknye minum tiap2 mlm or pagi. kalau 10 hari tue. 10 kali la..

    **yerkkkkkk, but i can't stand!

    Ami: Itu laaa.. sebab lepas ni puase! :D so takdelah buruk lantak yeee ;p salt water tu, i try 2 kali jeee.. tak boleh langsung.

    siti yumni: hello! thanks for comment, okay I'll post all details in tmrw's entry, okay? :D nanti penat i nak jawab sorg2 ;p

    ReplyDelete
  5. good job bebeh!!!
    as long as u feel ur system is ok with it then why not proceed...
    u hv progressing really well dah :D

    ReplyDelete
  6. Itulah. if i tak tahan, mmg i dah drive myself pergi mcd dahhhh ;p

    ReplyDelete