Thursday, August 27, 2009

Last few days, I received a call from my exschoolmate,


Exschoolmate: Nadia haritu tunang, how’s Eleena? Okay ke? What do you think?

Ni mesti nak juge Eleena ni, * I potong dulu cakap dia ;p

Me: upssss sorry, I booked her for all my events dah.

Exschoolmate: Eh? Serious? Untuk semua majlis ke?

Me: Yes.

Exschoolmate: Ke ko nak fikir dulu, I’m thinking of her for only sanding je.

Me: Sorry babe, deposit paid~ takde fikir2 dah! ;p


Itu lah ye, if you kahwin di hari yang sama denganku, I will booked important thing first. ;p I dah booked since Jan! ;p
My bridesmaid sudah ada balik, oleh kerana dia postpone itu wedding. :D yeay!

5 comments:

  1. sungguh pantasssssss!!!
    12 bulan in advance tue...hehehhee :D

    ReplyDelete
  2. pantassss juga! btw, Eleena tu wedding planner ke dear? I suka tgk ur engagement pics, the whole theme esp. Mesti solemnization and reception lagi cantik. Mesti ambil contact number whoever this Eleena is! (Hanya persedian) heehehe :)

    ReplyDelete
  3. harus la kan pantas...
    aku tgh pk baju utk wedding ko nih.. tsk tsk

    mari buka pose this wik!

    ReplyDelete
  4. Verde: ehehee.. itulah! ;D

    Sha: ahaha.. mmg betul!

    Aida: tidaklah, eleena tue makeup artist. ada lagi ramai, tapi so far eleena punya hasil kerja sgt natural and affordable for me :P. contact, bolehhhh, nanti i bagi ;) thanks, scary juge at first, theme for engagement tue. macam meriah sgt ;)

    Betty: buattt, jgn tak buat! ;p jom! pliz jgn buffet. ahahha ;p

    ReplyDelete