Wednesday, September 16, 2009

Warna Warni Di Pagi Raya



Boleh ke siap malam raya ni?????? dah lah tak pernah menjahit, kena upah adik ni ;p ;p first time beli, first time nak try.

At first nak beli macam Elyana by Zery Zamry, senang, tak payah jahit cucuk dekat baju je, betty beli juge. :D



Tapi beli tengok colorful ni, macam lagi tertarik! ;p sempat tak sempat! kena buat juga! ;D

6 comments:

  1. teibe gigih plak aku komen kat blogko kan nok...wah bukan mian lip lap la kowang kan..aku haros bawak cepek mate aku nanti...mamanco kowang kang....

    ehh jap mane ko beli pepaket alal mercun lak tuh...apsal aku beli paket die agak hencem sikit ade logo bagi...tapi aku pikir ni murah sikitkot...da haros kongsi same aku tempat pembelian korang tuh...

    psst raya takmo mai umah aku ker..ko jer tak mai lagik...julie ngan betty da mai da...sementara aku bukak tawaran nak masak sekali neh...buat appointment ek..ajak julie ngan betty juga..ngan kekasih ko juga la...kang majuk plak...

    ReplyDelete
  2. ehh jap..aku tak pueh ati..aku beli sepaket tu yg ade 5-6 ketoi tu adalah dekat rm 10..ke aku kene tipu ngan cine jual tuh..kuang asam tulll

    eh sowiiaku tertaip panjang kat atas tuh...kopi paste jadik entry pun leh ekkk...selamat ari raya nokkk

    ReplyDelete
  3. wahhhhhhh rajin babeeee! sALUTE LAAA...i dulu teringin gk nk buat sendiri...tp rase cam tk confident...tue yg trus bg org lain buat...hehehe

    ReplyDelete
  4. Selamat Hari Raya, Mahap Zahir Batin, Halal Makan Minom...dah lama tak ketemu.

    Pas raya ketemu kembali. Moga2 ada cuti time weekend.

    ReplyDelete
  5. tu bli kat Button Shop gak ker???

    Eryn, Button Shop kat Petaling Street...nanti aku ajakn julie n nadia dtg umah ko yer...harus lah ko masak!!

    aku pon gigih nk menekan studs ni kat baju...tp baju x siap lg...harus bli patchwork jer nampaknyer...huksss

    ReplyDelete
  6. Eryn: ahaha, betul kitorg beli kat button shop, petaling street sahaje! tapi agak mahal la juge bende2 nie :p

    sile laaaa bile nk buat open house? harus akuuu serbu! ;p

    Verde: u punye gorjes babe! jgn risau ;p worth it, and sgt jeeee berbaloi-baloi :p (mcm rizalman plak)

    zach: kau juga, selamat hari raya, maaf zahir batin :)

    betty: auuuwwww takde baju raya ke taun nieee?

    ReplyDelete