Wednesday, September 30, 2009

Cerita kami ingin mengambil borang di pejabat agama

Habis dah raya, sebab busy with wedding preparation pula ;p ;p. Oleh kerana Azli will be here in short time, so kami sememangnya pack dengan preparation. Hari-hari tau, ada je kerja, sampai nak patah kaki dah ;p

Cerita kami ingin mengambil borang di pejabat agama. ;p

Actually, we dah download all forms from internet, tapi mmg tak clear langsung about the process, so kami pon pergi la pejabat agama. Kami pergi Pejabat Agama Kajang tau.. sebabnya dekat dengan office I.

Dah lah dua2 tak tau mana pejabat agama tue, clueless, so memang depends on map in Azli'HP. Pusing punya pusing, no ideaaa juge, sampai tepaksa tanya orang ;p baru la jumpa. Hah, sah2 map tu salahhhh, Azli punya pasal! ;p ;p Nasib baik I ni jenis cool je, tak membebel, ups baik I ni.

Then, sampai Pejabat Agama, ada sorang pakcik ni tanya 'buat apa kat sini?' aih pakcikkk, mentang-mentang lah saya berbaju kurung, berpayung sendiri di tengah hujan, (Azli guna payung lain ;p) pergi pejabat agama yang bersebelahan dengan Mahkamah Syariah, jangan lah ingat saya kena tangkap basah pula kan? ;p ;p

But dah clear lah sikit apa nak buat. Lagi pon kami berdua ni, Selangor! ;p I tot Ampang itu KL. Selangor rupanya.

Bila kena brief apa nak buat, rasa overwhelmed sangat, rasa sayuuuuu, (tak perlu sayu lagi sebenarnya, sebab kena brief pasal borang je ;p)

Rasa best je bila cik abang ada sama bila buat preparation ;D barulah terasa nak kahwin kan? ;D



@Villageview, Bangi. Sedang makan-makan (memang saya start diet, lepas dia balik uk la ;p)

No comments:

Post a Comment