Monday, September 07, 2009

Dine, Shops, Movie, Happy weekend!

Hi!

How's your weekend? Aisey, jealous orang yang still bercuti-cuti hari ini! ;p

So, my weekend starts with break fast @ La Bodega, Pavilion. La Bodega is actually Spanish tapas bar. It was recommended by Aron (as his bday party previously).

You guys can read here and here. For my personal opinion, the food is yummeeehhhhh! For those tak pernah try Spanish food, try lah!

But one thing, I was very disappointed with services. Mamat yang handle kitorg tu kot yang PMS agaknya, kih kih, mesti bengang je sebab kitorg order lama, yalah apahal nak bace Spanish Menu?










Lepas tue, shopping and movie time! (kasut raya sudah beli, akan di blog next entry! ;p) We watched District 9, lama dah I tak tgk wayang, sob, sob. Movie nie! sangat mengerikannnnnnnnnnnnnnn!!! enough said, recommended, tapi scary! ;( I nak tengok Ugly Truth or any cute movie, dorang nie mmmmmmgggggggglah!



NAK DIJADIKAN CERITA, movie habis around 1230am, so I was parking at escalator yang Madam Kwan's entry, sorang2, dah la Pavilion dah closed. So I have no idea nak keluar kat mana. I pergi la tanya one of guard, He said, he's new there, so requested me to ask at one of Red Box's Bonzer kat area situ. Then, I reluctant la nak tanya, kot kot, dia kat situ tunggu movie je ke ;p

So, pak guard tu pergi la tanya kan, so Bonzer yang CUTE baik hati itu, explained macam mana nak keluar, then maybe because of my blurry face, masa I masuk lift tue, dia pon masuk, escort me until my car! CUTE baik hati sungguh, tunggu je masa I bayar parking, sampai laaaa masuk kereta.

Dalam hati I, ahah mesti je Julie bengang sebab bonzer itu sangat CUTE baik hati, ala-ala Julie's type gitu! ;p Lucky me lah sebab dia teman, memang je tak sampai 10 kereta tau area my parking area tue.. scary nak jalan sorang2!

But I remembered Verde's entry yang siap naik motor pak guard lagi cari kereta (imagine, ahah mesti Verde comel je naik motor kuning tue), I takde la sampai macam tue kan! ;p

Haih! macam-macam, itulah, dah lama tak tengok midnight and tak pernah berbuka kat luar lagi, so many things happen! ;D Moral of the story, kalau nak tengok movie, sila la parking area berdekatan! ;p

4 comments:

  1. Spaghetti meatballs dia nampak sedap! Dan meatballs dia pun banyak.

    ReplyDelete
  2. harus aku paksa ko tgk final destination nanti...ahha

    ReplyDelete
  3. haaaaah...sungguh tak haci tau...y on earth ko yg dapat jalan ngan lelaki ala2 impian aku..hohoho ;p

    ReplyDelete
  4. Reena: okayyy la.. mmg byk sket ball dia :D yummeh la juge!

    Betty: auuwwww jangannnnn, seram gile orang kate cite tuuuuuu

    jules: ahahha, aku tau taste ko, well known ;p ;p

    ReplyDelete