Monday, September 14, 2009

Duit raya?

Tengah berkira-kira duit raya yang nak bagi, heee, first time ni, share duit raya dgn Azli! ;p Auw, terasa macam dah ada family sendiri pulakkk, (haihhhh botak kepala Azli) ;p ;p even web conference je.

Last year Azli tak balik. Previous year, Azli tak kerja lagi, I je yang kerja dah ;p

Tiba-tiba tak sabar nak raya! tunggu cik abang balik lagi 4 hari ye, menanti di pintu arrival tue. Amin, semoga selamat sampai! :D

Budak-budak seronok sikit dapat duit raya dalam pound kan? (saja bagi merasa pegang utk budak2 kecik ituu ;p)



Image Google

8 comments:

  1. wah duit raya dlm pound.. jgn katakan budak suka mak budak yg over nak tau..hihihi

    insyaAllah ada rezeki lebih bole bagi duit raya.. ;)

    ReplyDelete
  2. kalau dlm pound,harus min GBP5.coins2 nie tak main la kan =p

    ReplyDelete
  3. Nurhayati: mak budak tue, tak boleh la kan. ehe.. itulah, ade rezeki lebih boleh la kasi, tapi kalau rezeki tak lebih pon, raya wajib bagi! ;p

    Eryn: makcikkkkkk, taun depan ade eryn jr ke boy jr, aku boleh kasiii ;p

    Ami: kalau coins, haish tak boleh tukar, rugi je dorang ;p

    ReplyDelete
  4. alamak babe duit dalam pound..kalo gitu i pon nak ar..hahhahah xkawin lagi leh dpt duit raya kan kan??

    ReplyDelete
  5. Yana: eheeee, keje dah ke belum, dah keje takleh! ;p

    ReplyDelete
  6. aku pon nk duit raya in pound jugak...aku x kawin lg..hehehe

    ReplyDelete