Tuesday, September 22, 2009

How's your raya?

Besides 'nadia dah kecik's raya excitement, ahaha *perasan!

This year my dad's turn, so kami tidak balik ke Felda Taib Andak. (Yes, saya satu kampung dengan mawi and Que itu!) Kami hanya beraya di Kuala Selangor tercenta ini! ;D

Penat, siang ramai orang beraya ke rumah, malam kami pergi beraya ke rumah orang pula!

So saja-saja, I nak tempekkkk gambar raya! ;p I beraya sangat moderate tahun ni! bagus berjimat. Tidak ada tudung baru, make up baru (new brush je)

So 1st raya, I pakai my Tie Rack lama, 2nd raya I pinjam my mom's Ariani(my mom ada banyak kan? buat apa beli lagi, lagi pon I will not wear it hari-hari) ;p. Sangat berjimat cermat, how come? :D



alaaa, tak cukup korum laa.. gamba 3 anak dara cikgu latifah je, lagi sorg takde :D

Bila lagi nak ada gamba syiokkk sendiri macam ni kan? raya je la! ;D

5 comments:

  1. Hey uuuuu! Kuala Selangor kat mana? Dulu, i grew up kat Kuala Selangor tauuuu.Since baby baru lahir sampai umur 6 tahun. Pastu darjah 1 baru i start dok Penang, then every year raya balik Kuala Selangor. But now since my Mak Tok dah dok Penang a few years ago, i dah tak pi Kuala Selangor. I miss Kuala Selangor! Raya kat sana lagi meriah berbanding raya di Penang!

    ReplyDelete
  2. Reena: heyyllooo, series? i mmg membesar di kuala selangor tauuu :D I dulu duduk area bukit melawati tue, tg keramat. Mak Tok u dok mane? kite mesti pernah selisih nie ;p ;p ;p

    ReplyDelete
  3. OMG OMG i pun dkt area bkt melawati tu! Kat tmn perumahan rumah murah tu. Yg dkt dgn klinik. Opposite Taski tepi jalan yang ada stesen minyak tu. Dulu i Taski situ.

    ReplyDelete
  4. Reena: aaaaaaaaaaaaaa, u duduk area Dr. Rosli tue ke? anak dia kawan I. Omg, I pon taski itu juge (I dr dulu panggil takis ;p)!!!!!!!!! ahaha comelnya laaa kan, jejak kasihan ni ;p ;p

    ReplyDelete
  5. Dr Rosli? Err..X pasti la plak.Hahaha.Lawak la plak rasanya.Ntah2 kita pernah sama class Taski (Haha Takis comellah u!).

    ReplyDelete