Tuesday, September 15, 2009

Pelita Tujuh Likur

Ibu kata mesti ada pelita tujuh likur! kalau takde, tak raya lah (kurang pasti apa maksud tujuh likur ituuuuu);p

Seronok tengok adik dan sepupu sepapat bermain bunga api. I tak berani langsung bermain bunga api! sekolah rendah je main, scaryyyyy, pernah masa kecil, baju kurung terbakar kena mercun :( seram!

Then, masa SPM (kami SPM time Ramadhan), I kena mercun :( budak-budak lelaki dia aimed mercun dekat ASPURI (asrama puteri), budak-budak perempuan ni balas. Tiba-tiba I yang suci murni tidak berdosa (sebab I memang tak suka mercun) pergi toilet, mercun itu ikut dan kena tangan I, jawabnya esok last paper SPM dengan tangan bengkak. Sedihhh wooooo, sampai hari ini ada bekas. aihh nasib hantaran tak kurang ;p ;p










3 comments:

  1. wakakak ko kene mercun aku terbaling mercun masuk dlm poket baju melayu tah mamatmane...abis terbako....mukakaka....sian sian...sebaik ko mampu nulis mase spm tuh..kalau tak kimslaam nak jumpa aku julie betty ngan lelain kat mmu babe....kekekkeke..babe selamat ari raya aidilfitri

    ReplyDelete
  2. best eh ambik gambar action with new DSLR. It gives different outcome, right?
    meriah sungguh :)

    ReplyDelete
  3. Eryn: ahahha.. kesiyan mamat tak bersalah tu ;p a ah, aku ingat lagi ke hulu ke hilir naik kete kancil ko tueeee ;p comel. Pergi skodeng auuwww kat bus station. ;p ;p

    Liyana: ahaha.. itu la.. i sukeeee :D

    ReplyDelete