Tuesday, September 08, 2009

R.I.P

Semalam hari yang menyedihkan buat saya. Saya telah melanggar anak kucing sehingga mati. Mereka memang selalu lepak di bawah kereta saya, tapi saya terlupa periksa dulu sebelum jalan sebab saya dah lambat pergi kerja, sebab saya bertolak dari Kuala Selangor.

Sangat menyayat hati.

Tengok kucing mati atas jalan pon saya boleh rasa nak nangis. Ini langgar sendiri?




Inilah dia si kecik itu bersama-sama dengan dua adik bongsu saya (sorang tu perangai macam bongsu) ;(

5 comments:

  1. Owhhh!

    I knowwww that feeling!!! Tgk kucing mata kat tgh jln Fin boleh nangis lagikan terlanggar sendiri. Sure nangis otw gi keje plak pastu. Huhu sabar dear. U bukan sengaja.

    ReplyDelete
  2. :( i'm sorry to hear that.i can feel you,nak lepuk kucing sendiri pon x sampai hati,ini ter- plak :(

    ReplyDelete
  3. huwaaaaaaa...
    U KIJAM BABE! KIJAM!

    ehehehhehe..JK! i pon ade experience naik kete my untie drive die yg lenyek kucing i :(

    n i gerun klo tgk ade any binatang yg kene lenyek tgh2 jalan...erks!

    ReplyDelete
  4. Fynnaz: Ituuuu laaa, tak kira tgk anjing ke kucing ke monyet ke mati tgh jalan pon boleh nangis kannn :( serammm tau pengalamann nie

    Ami: betul, i nie kalau nampak kucing2 kat rumah tue memanjat2 pon i dah risau kalau dia jatuuhhh :(

    Verde: erhhh, lebih kurang la tueee, kirenye u co-killer la mase tue ;p

    ReplyDelete