Wednesday, September 02, 2009

Robek hatiku, Robek pintu keretaku


Di dalam kegembiraan LVoe ;p

Kereta saya cuba dipecah masuk! aaaa habis tempat kunci pintu sebelah kiri I, di robek-robek. aaaaaaaa robekk lagi pintu hatiku ;p

Nasib baik la tak sempat dipecah masuk. Haih. Kalau tak, raya takdak kereta lah I. Ada apa lah didalam kereta buruk ku ituuuuu! bencik tau.

Sat lagi I update gambanya yeeee ;(

8 comments:

  1. Kat parking tpt kerja ke? Diuji sungguh bulan puasa ni. But when think about it, Alhamdulillah, tak sempat pecah. Otherwise, byk kerja pulak... nak kena buat police report, insurance, etc. Raya-raya ni parah takde kereta.

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah dorang tak sempat pecahkan cermin....dibulan2 ramadhan ni memang banyak kes rompak merompak ni...

    ReplyDelete
  3. owh that was close. kalau la ilang kete nak dekat raye ni tak tau la camne nak bayangkan..

    ReplyDelete
  4. ish2..sabar ye ujian di bulan yang mulia ni..but of cos luckily die xsempat buat ape2..dulu i pon penah..my father siap ilang lagi kete but after few weeks jumpe balik tp brg dlm kete dah lesap la...bersyukur sgt..

    take care babe!!

    ReplyDelete
  5. JOM TGK 100% ORIGINAL CROCS HERE :) MURAH + FREE POSTAGE! UNBEATABLE PRICES :) MEN AND WOMEN SHOES, JOM TGK! AS LOW AS RM75+FREE POSLAJU :D KASUT RAYA- MONEY BACK GUARANTEE

    http://unashop.webs.com/apps/photos

    ReplyDelete
  6. aduhai..bulan2 pose ni plak ada orang nak wat jahat.. nasib tak dapat ape dorang nakkan.. kena kopak je.. ape punyang penting, u selamat.. alhamdulillah.

    ReplyDelete
  7. Liyana: bukan office rasanya, itu lahhhh, Alahmdulillah, betul2 kang nk duduk police station lama2 kete pon takdeee :)

    Ummi: betul, cari duit raya ke dorg nie ;p

    Omey: tak sanggup!!

    Yana: a ah, nak kate barang dalam kete tue berharge, sampah sarap ade lahh lol

    Nurhayati: itulah! mebi someone lalu ke so dorg lari, yelahhh macam guna screw je nak try bukak.

    ReplyDelete
  8. Liyana: bukan office rasanya, itu lahhhh, Alahmdulillah, betul2 kang nk duduk police station lama2 kete pon takdeee :)

    Ummi: betul, cari duit raya ke dorg nie ;p

    Omey: tak sanggup!!

    Yana: a ah, nak kate barang dalam kete tue berharge, sampah sarap ade lahh lol

    Nurhayati: itulah! mebi someone lalu ke so dorg lari, yelahhh macam guna screw je nak try bukak.

    ReplyDelete