Saturday, September 19, 2009

Si dia selamat tiba



Dia sudah selamat pulang ;) even I terlambat sikit amek ;p andddddddd surprise! my presie :p orang lain sampai, orang lain yang dapat hadiah! ;p



Opsss, nampak gayanya memang I update je blog hari2 la kan, laptop depan mata, internet 24/7 ;p

UPDATE! I lostttttttttttttttttttttttttttttt total up 16lbs! on the last day of Puasa! Oh em gee :p tak sangka uuuuuu :D because I did second round of Master Cleanse only 6 days (I cheated in betwen sebab tak tahan dengan kuewtiaw kerang my mom), I did 3 days, and I ate for another 2 days, continue another 3 days! wallah, cover up previous weight gained and lossstttt few lbs some more. I dah half way! ye ye ye

3 comments:

  1. wahh senyum sampai telinga ehehehe

    Selamat Hari raya, maaf zahir batin... have a blast hari raya!

    ReplyDelete
  2. Yeehaa!! (I yang melompat-lompat kegirangan.. I understand your feeling. It happens to me everytime I balik Msia or my hubby come over)

    Congrats on your weight loss. Cuma bahaya sikit musim raya ni :)

    ReplyDelete
  3. Naddy: ahaha, itu lah pasal senyum sampai telingeeee :p :p

    u too! have a blast raya! :D

    Liyana: ape nak buat kannn long distance! :D tapi takpe kita dapat la rindu-rinduan selalu ;p ;p

    ReplyDelete