Friday, September 04, 2009

Still berkira-kira mahu beli ke tidak kasut raya, yang penting duit raya mesti kena bagi! ;p aiyayayaya, nasib la belum ada anak-anak sedara, ehe bagi adik-adikku sayang je ;D

It's Friday babes!!! bestkan Friday?

Apa lagi checklist untuk orang bujang ehhh?? selain baju raya, ala tapi dah besar-besar nie, biasa-biasa dah kan? tunggu dah kahwin ada anak nanti kot, baru umpppsss balik, still bukan kita yang umpppsss, budak-budak lah. ;p

aaa tak sabar nak raya! (tapi malam tadi, I mimpi arwah nenek, ;( sayuuuunyeeeee) I miss those days. Sedekahkan Alfatihah je lah yang mampu.

Kuih rayaa???? semua tunjuk-tunjuk je, tak kuasa I nak buat, kih kih of course tak jadi, cornflakes je yang buat! itu dah tahap master! ;p

Boleh tak I cerita kat sini?? nak dekat-dekat raya ni, mesti banyak roadblock, hati-hati ya? one of my officemates, siap kena bawa ke ATM lagi **faham tak maksudnya? kalu takkkk, buat-buat paham! ;p ;p

Happpppppyyyy weekend ya all, cuti sampai Monday kan? I je tak! ;p

5 comments:

  1. yes yes po*lis sudah mula berkeliaran dgn jaya nya... maklum la raya dah nak dekat kan... opsssss

    ReplyDelete
  2. duit raya utk adik2 yg byk tue nadia hahaha.My adik mmg mengepau habis-habisan la kakak die.eh kalau kene tahan encik polisi,sorok duit ok!Hubs penah kene,pak polisi tue tunggu jer die nak keluarkan duit,sekali die tunjuk dlm wallet ade RM20 jer hahaha.polis tue siap tanye,minyak cukup ke tak nie nak sampai rumah,nak mintak duit kopi kesian kot.btw,lupe nak ckp,congrats on the LV.nak tgk kene tunggu W-day la kan?kan?;)

    ReplyDelete
  3. Naddy: betul, betul2. ;p ;p

    Ami: Itulah dia, dah adik-adik saya ini ramai, dah boleh buat futsal team! ;p siap subs lagi ;p
    Ehehe, nasib baik laaa ur hasben, my friend tue, siap kene bawak pegi ATM machine. hahhhh siyann

    yepz, nanti tak surprise la masa wedding ;p ;p

    ReplyDelete