Monday, September 28, 2009

Welcome back to the office

Wahhh lame tak update! ;p memang beraya sakan upsss makan. Haihhhh takpe, mari start puasa 6 ye :D

Welcome back to office ye semua, mesti ramai yang beraya seminggu seperti saya ;p Itu pon tak cukuppp tauuu, rasa nak beraya sebulan. I bawa ketupat rendang to office today, saja sebab ramai mengidam nak makan, well, I'm the only Malay ;p mereka siap order dah before I start cuti raya!

Semalam pergi beraya dengan cik abang sayang ke rumah kawan dia pule, ini first time tau, selama ni dia ikut I je ;p kemana-mana, tapi I tak pernah ikut dia ;D we both in completely different worlds. Dunia kami berbeza, circles kami berbeza. Kami bukan couple yang berdua sentiasa (memang la! long distance lol). Macam mana jumpa? asam didarat, ikan di laut ;p ;p

Tapi sememangnya raya kali ni lain sikit, lebih beraya bersama keluarga. :) okay! mood hari isnin ni malassssssssssssssssssss banyak kan? ;p lagi2 lepas cuti panjang.

2 comments: