Thursday, September 10, 2009

Which one?

Kenapa? YYYY???? mesti nak buat rambut raya? Padahal pakai tudung pon kannn ;p

Including me!! ;p ;p mesti buat tiap tiap tahun. This year for sure I wajib buat! dah tak larattttttt, my hair dah sampai my waist lebih kurang macam Isle Fisher ni, layered cut, wavy, half brown half black dahhhhh! ;p Last year I color brown and layered cut, so sampai sekarang tak berubahhhh, bertambah panjang adelah! sampai waist.. aduii penatt dah..



I'm thinking for short bob like Katie Holmes, tapi Julie kata, she love my long hair. Nak kahwin, my mom kata elok-eloknya rambut kena panjang, at least boleh ikat. y??



or Tyra Banks's long hair, so will cut sikit je.



tapi mesti rimas dekat dahi tue kaannnnn! ;p tak pernah lagi. but the different will be my hair half brown half black! ;p I love Jlo's hair macam nie!

5 comments:

  1. i always dig anything short with fringe hehe,nampak fresh,young and lively.so my vote goes to the 2nd one,Mrs Cruise.Tapi whichever style pon,hairstyle and face shape kene sesuai.huhu sebelum kawen pon i simpan rambut panjang tapi right after balik dari honeymoon,i terus chopped my hair,rimas.

    ReplyDelete
  2. Ami: Betul! short absolutely nampak fresh! :) tapi kalau u mesti je nampak cute je, i macam takkk, sbb i ni di pam pam kann ;p ;p But, itu lah.. kena ikut cakap mak la ye, kena rambut panjang sket nak kawen ;p so tak boleh laa mrs cruise tue! :)

    ReplyDelete
  3. suka cam jlo gak.. stylo rasa. ;)

    rasanye kan dah kawin senang rambut pendek.. nak plak bila dah ada anak.. bila anak kecik ni, mandi pun kelam kabut..kalau rambut panjang, nak basuh rambut pun tak sempat.. hihihi

    ReplyDelete
  4. i just had my hair cut yesterday, dah setahun simpan rambut panjang... so now dah pendek ehehhe ringan je rasa kepala ehehehe

    ReplyDelete
  5. Nurhayati: opss, itulah agaknya sebab mak saya tak pernah rambut panjang dahhh.. ;p

    Naddy: macam hilang beban! ;p

    ReplyDelete