Monday, October 26, 2009

21 Mencari?

21 Mencari Cinta bersama Master Cleanse!

Enough with all excuses. Lemak-lemak hasil ketupat rendang, open houses perluuuuu dibuang.

I decided to go for 21 day kali ini, because nak kawennnnnn dah :( sikit lagi :)

Today is the very first day, I'll blog about my progress every 5 days. Woooohhh berjaya ke ni? I'll update if I fail okay?

Even badanku sakittttttttt after Mizuno Half Marathon yesterday(which I berjaya habiskannya!), akan ku gagahkannn minum spicy lemonade itu :) wish me luck people!



Image Google

6 comments:

  1. ajarin aku cepat weh..aku tak jumpa maple syrup jerk lagik..lain aku da cr...jarain pantas donk..aku mau buang itu segala bendalir lendir di badan ni...

    ReplyDelete
  2. Eryn: belum jumpa ke, Cold Storage, dia area choc syrup, kat alamanda aku selalu beli :D

    ReplyDelete
  3. hai nadia..
    Inspired by u,i am on my 2nd day today,and everything so far so good.My target is 10 days,wish me luck..so do u!!

    ReplyDelete
  4. Mums: heyyy good luck!!! me too :p eh did u email me? i belum sempat nak reply. (if bukan u, its ok ;p)

    ade twitter? mari kite tweeetttt daily master cleanse :D

    ReplyDelete