Tuesday, October 13, 2009

Babies in the house

Mimi has delivered babies yesterday!!! :D :D Remember this entry? (if people do read mine ;p) Aih, Mimi, mimi, kecik2 dah beranak! ;p





Azli gave permission for cat next year! yeay, but have to wait until we get bigger house. :D

6 comments:

  1. yeay new babies,congrats mimi hehe.dah la color white+orange,i suke cat color orange,comel!wah nadia,get a british short hair nanti,my boboy is an american short hair,tapi sekarang dah tukar citizenship jadi rakyat msia la kan.i wish i can have one too kat sini,tapi rumah kecik la,dah la tade balcony,kesian meoww plak.

    ReplyDelete
  2. Ami: I hope semuan kecik2 nie, bulu macam mimi, ehe sebab bapak dorg ni kucing biase je ;p so tak mau la kan.

    Kalau macam tu kesiyan dgn diri sendiri juga, tak bernafas nanti kalau rumah kecik plus ada meowww, bau kucing.

    Tpkan, mimi ni takde bau kucing. wangi jee. seminggu sekali dia kena mandi. :D kalau kucing lain mandi selalu pon, still ada bau kan? :D

    british short hair? macam mahal jeee ;p ;p ada yg free2 tak. terpanjang plak comment nie! ;p

    ReplyDelete
  3. Ami: kalau mahal sgt, nanti Azli cakap, baik ada anak sendiri! aih aih ;p ;p

    ReplyDelete
  4. i rase you can look for one at the cat adoption center.nearby my place dulu pon ade satu cat/dog house nie,tapi since i dok setahun jer kan,tak sempat la nak ade cat =( hahaha azli neh,anak sendiri mmg ler freee ;p
    pssst boboy pon i dpt free!tapi nak bawak balik msia tue flight ticket+health check up etc etc tue mmg costly,tapi dah sayang kan,harus pulang sama huhu.

    ReplyDelete
  5. kat umah aku ada kucing hitam beranak pastu dok tgl anak dia....hitam sgt2.....

    br ingt nk bg jer kat ko....

    ReplyDelete
  6. Ami: goooodd, i rase adoption in my case ;p kang beratus-ratus harge, mmg konpem Azli ban! ;p

    hahhhhhhhh, uuuuu, i mmg nak tau sgt! I asked Azli macam mana nak bawak pet naik flightt, dia kate simpan dekat tempat luggage ;p ;p

    I selalu terfikir, sbb same la mcm ur case, kalau dah sayang, mau i bawak ke mane-mane kan? :D how much flight ticket for cat? procedure?

    Thanks in advance Ami!

    Betty: ni rumah klang ke BP? mau pengsan anak kucing tue dr BP ;p ;p rumah ku dah ade 8 ekor nie. so if more cats, ayahku la yang pengsan duluuuuuu ;p ;p

    ReplyDelete