Wednesday, October 28, 2009

Bunga Telur



Sayang-sayang semua, eheeee tadaaa my bunga telur, tapi I nak tambah organza or ropol, so bertambah besar la bunga telur saya! Sayang tak saya dengan kakak office saya? sayaaaaannggg!!! ;) Cantek takkk????

Why black and white? I'm not ready to shows my color yet. Mind you this is not wedding directory's blog, this is my personal blog, ehe kang dah banyak sangat show off, tak surprise when the wedding day itself! ;D tak comel nanti ;p

7 comments:

  1. nice!!!! wah bertambah bz la bakal pengantin kita ni yea??

    ReplyDelete
  2. wah wah wah wahhhhh teruja tgk bunga telur.. pasti la cantik dan meletopsss ;)

    ReplyDelete
  3. sy tau warna apa!!!! *angkat tgn* sbb sy yg pilih kan color coordination dia...
    ala..aku br nk blaja ngn Kak Jue...ko dh buat dlu. Suh K.Jue wat bunga telur class bole????

    ReplyDelete
  4. fizamior: itu laa pasal! ;p ;p

    nurhayati: ehehe.. i lg laa teruje! ;D

    Betty: of coz la ko tau.. tapi bile tgk benda dah jadi, cunnnn :p ehehe.. itu la aku pon rase nk belajar buat! :)

    ReplyDelete
  5. cantek!!!

    ari tu my kazen kawen pon pakai style cmni. riben2 je pastu dh jadik bunga telur ada class.

    ReplyDelete
  6. wahhh sudah siap sudah!
    mesti excited dah nie kan...n gabra ofcourse ade jugak...heheheh

    ReplyDelete
  7. Jismin: now mmg tgh IN, bunga telur riben2 :)

    Verde: excited lebih, gabra belum lg!! :D

    ReplyDelete