Tuesday, October 27, 2009

Bye Bye Penang?

Am thinking to let go Penang Bridge Marathon. :( *sad, Because of the marathon will be held on end of Nov, which left me like a month for wedding. I definitely want it!!! sangat nak. (susah kot Bridge nak buka for marathon kan?) even hotel dah booked. (okay with other 2 crazy ladies, yang sangat suka berlari dan sangat pantas ok!)

But time constraint, my mom dah bising, (y I should go for run? nanti hitam, badan sakit2, sakit sana sakit sini, hah kot bercalar ke), itu mak saya yang bising, pengantin tidak boleh la sunburn, kaki bercalar, terpeleot.

Ini gamba for last Run, you can see saya yang ke berapa ribu? ;p



Other pictures, I have to wait for Naz, saya tak larat nak amek gamba after Run, serious tak larat, Naz hebat sikit ;p ;p

For now, I should say, Bye Bye Penang? *sob

Ehhh lupa nak cerita, malam tadi mimpi, my wedding totally disaster, sebab I terlambat bangun and tak sempat nak bersanding, sedihhhhhhhhhhhh ;p ;p nampak sangat asyik fikir pasal wedding kan? :D

4 comments:

  1. hi. salam kenal. wah.. gigihnye take part. tp i agreed wif ur mom. nnt sunburn la dear ;)

    ReplyDelete
  2. hihihihi... siap mimpi2 lagi ... relax2... eh jgnlah pergi... baik ikot ckp ur mum tuh... bkn pe, takut apa2 jadik.. :)

    ReplyDelete
  3. jauh la nak pegi penang tu kan nadia.. lagi pun nak dekat dah kawin kan tu..hmm tapi kalau nak jugak berlari.. bulan depan ada Dukethon 22/11..Duke Highway (our company organised) kalau nak bgtau la.. i ada entry formnya bole email =)

    ReplyDelete
  4. honeylanz: salam kenal juge!! :) kan kan, i pon rase nanti sunburn, i ni jenis cepat sikit hitam :p

    fizamior: baikk, saya ikut my mom juge :D

    nurhayati: itu lah kan, pengantin tak boleh keluar rumah selalu, bak kate pakcik, eheh dia tak keluar rumah 3 bulan takut kene culik :p

    same date dgn penang! 22/11. takde geng la, dorg sume pegi penang :( :D

    ReplyDelete