Saturday, October 03, 2009

He will fly back tomorrow. *sigh

5 comments:

  1. alalala.siyan u.tape,xlme lg blk for wedding plak kan kan kan? =p.
    i thought ur wedding is rite after eid.bkn eh? :)

    btw,i nk tnye regarding ur mastercleanse :D i bepusing carik maple syrup kt cold storage,tp x jumpeeeee *sigh* care to share jual kt which area x dear?pnt i pusing.hihihi :p thanks in adv! =)

    ReplyDelete
  2. biarkan.. padan muka.. bukan nak tanya aku dah crmana ke.. dah jadi apa ke skang... nama je kawan dan adik busuk aku dulu.. podah la kau nadine... dah hepi lupakan aku.. ko tatau ke aku maju ke idak skang? ehehehe tiba2 aku marah nie...

    ReplyDelete
  3. Anis: itu la, keep busy dgn wedding preparation je ni ;) nope, my wedding less than 3 months lagi, InsyAllah.

    Ala.. ye ke. I selalu beli area Alamanda je, yelah kerja cyberjaya kan :D selalunya ade la, tak pernah la takde lg. :D try tgk.

    Shidie: ellooooooo ahaha, mmg pon aku super duper busy skang. no worries, keep in touch :D

    ReplyDelete
  4. Alaaa..Sian u.X pa x lama lg jumpa lagi :)

    ReplyDelete