Friday, October 16, 2009

I want Baby!

I tak sabar sangat nak kahwin, nak duduk rumah sendiri AND paling penting. I tak sabar sangat nak dapat baby!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!







.



..



...



....



.....



......



......



.....



....



...



..



.









.



..



...



....



.....



......



......



.....



....



...



..



.







I dah googling which one I nak! ehehe which color, yang penting. I mmg nak amek dari kecik-kecik, hah baru lah dia kenal siapa mummy dia kan ;p

Opppsssiiieeee, no no, not my 'baby' baby but I want I want baby cattttttttttttttt :p Sangat nak ok? nak sangat!! Azli dah pening, dia suruh bersabar banyak-banyak, nanti dia kasi ;p ;p

Comel sangat lah mereka-mereka ini ;p






*Picture from various sources, Google Image

9 comments:

  1. oh!! they are so... adorable.. wah i nengok blog u ni penuh dgn wedding preparation.. huhu~~~ terasa ingin berkahwin semula... haha!! fresh flowers mmg sgt cantik.. ae tp ade gak bunga tipu yg looks mcm fresh flowers..try to discuss it with ur wedding planner la.. im sure blh diaturkan.. kuala selangor kat area mane ekk? syok la baca blog u ni sbb terasa di awang awangan saje.. haruslah i berangan balik ni terkenang zaman kahwin dolu2.... :)

    ReplyDelete
  2. comel gilerrr esp the 2nd one... dulu i penah bwk balik from NZ flat face, kaler grey... tapi umur pendek uhuhuhu now i have 6 domestic long hair at home ehehe so mmg keep me busy lah ehehhe

    ReplyDelete
  3. You nak baby yang comey covered with fur! Haha geyammm.

    ReplyDelete
  4. yeay azli kasi green light eh?best2,tapi cat mat saleh nie demand sket,kene ade health cert la,tapi sgt la comel,cute bulat2 kan???scottish fold pon comel gak nadia,tapi telinga die penyek sket.nie cat rehoming center nearby my place dulu http://www.battersea.org.uk/ tapi die ade branch in windsor and kent jugak.

    ReplyDelete
  5. I have a cat who has been with my family for 7 years now... and counting!

    I love it to bits!

    I'm sure you'll enjoy having this little one :)

    ReplyDelete
  6. Fizamior: Thanks! ahaha sebab nak kawen la, itu la yg penuh preparation entry ;p a ah, i dah cakap nk bunge tipu ala2 fresh flower, tp my mom ok je fresh flower. :) tgk la nanti, bole dibincang balik! I pon di awangan ni, can't believe myself is getting married soon ;p ;p tak sabar nak make up2 ;p

    Naddy: 6??? ehe my mom menang lg, dia ade 8!!! ;p penuh rumah i tauuuu.. itu pon setelah, 2 kena langgar, 2 hilang ke mana. ni konpius ni, mahal tak flight ticket utk pet?

    Fynnaz: Betul!!! :D gerammm sgt

    ReplyDelete
  7. Ami: Azli, so far green light la, ehe tak tau la dah kawen nanti kannn ;p itu la.. geram! e ehhh scottish fold lg comel la dr british shorthair, macam nak ituuuu tomel2. thanks Ami!, eh haritu bawak balik boboy, mahal tak?

    calla_lily: 7 years?? wah! lama la :)

    ReplyDelete
  8. boboy dulu kene charge flight ticket dlm USD300 kot plus health check up yada yada for another 100-200 bucks.tapi kalau beli american short hair kat msia pon mahal,so same je la kan?plus sayang nak tinggal!

    ReplyDelete
  9. Ami: mahal juge yee :D still thinking, dia ikut flight kite sekali la? Azli kata dorg duduk dalam tempat luggage (memandai je). ye ke???

    ReplyDelete