Monday, October 12, 2009

InsyAllah.

Daisypath Wedding tickers



Am decided to up the ticker today! ;p At least I can keep track when, how much days left kan?

InsyAllah.

Somtimes, I can't imagine that I really am getting married. Become someone's wife? :) Actually besides wedding preparation, mentally preparation kena juga :)

Perjalanan hidup yang baru hampir bermula. I bet it will be totally different life :) takkan sama macam zaman couple2 kan? Betul tak kawan-kawan yang sudah berkahwin?

Any tips?

12 comments:

  1. When's the actual date of the wedding ye? (I malas sikit nak kira from the ticker,hehehe). Kalau I still ada kat M'sia masa tu and around Ijok, InsyaAllah we'll go sebab seronok jugak pergi wedding ni and dpt jugak jumpa you :-)

    ReplyDelete
  2. ape ni macik .. aku lagi awal 2 minggu 1 hari .. hahaha ;)

    ReplyDelete
  3. hmmmm not TOTALLY DIFFERENT laaaa...changed yes, but more towwards changes to the better one...like klo nk makan tkyah kuar duit...nk bel berus gigi takyah kuar duit...nk buang sampah ade org tlg buat kan...nk kuar ade org tlg drive kan...hahahahhahahha...

    best best...cepat la kawennnn heheheh

    ReplyDelete
  4. Lemongrass: so far itu la datenye, if u and ur family (2 org budak kecik yg comel itu :D :D) still here, sile laa dtg! ;p

    Reena: aha ituuuuuuuuuu lah! :D

    Mosfet: HAHHHHHHHHHHHHHHHHHHH??? ko nak kawen ke???????????

    Verde: ahaha comel2 sume ituuu.. ;p ;p

    ReplyDelete
  5. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  6. MOSFET: boleh laaaaa.. cume aku tak tau cite, tibe2 terus lg awal dr aku! hahhh mcm mane tue. jom la fish mahattan. bile entah nk jumpe ko nie! ;p

    ReplyDelete
  7. mmg la dah org tu bizi sgt huh ...
    aku on je bile2 lepas office hour
    sabtu ni ok? :D

    ReplyDelete
  8. ala, lepas office hour takleh, sabtu next weeeekkk pliz :D okay ke? (aku takde hp ko, ehee)

    ReplyDelete
  9. no hp aku takde? !@#$%^
    kosong satu tiga tiga sembilan lima kosong dua satu kosong

    ReplyDelete
  10. Mosfet: ahaha, tuka hp. so number lost ;p sile SMS aku

    ReplyDelete