Friday, October 09, 2009

Kat mana eh?

Mana nak dapat gam pistol????????? Serious can't think, mana nak dapat eh, kedai bunga kah? kedai hardware kah? Jusco? Tesco?

Teringat dulu, first time jumpa gam pistol ni, masa makcik nak kahwin, 12 tahun lepas kot! ;p main-main, sekali tu, nak gam benda kat tangan, lepas tu jeritttttttttt bagai nak rak, baru lah tahu gam itu panas sebenarnya. ouchhh sakit! ;p

Baru lahhh nak start ye kerja-kerja kraftangan ni ;p

7 comments:

  1. kedai2 jual barang2 hantaran mesti ada kan..

    ReplyDelete
  2. selalunya kedai2 bunga/brg2 hantaran mesti ada :)

    ReplyDelete
  3. babe ko beli kat kedai bunga ade...ari tu wanno kawin we all pakai nadia punye jer...die punyer super..yg murah cepat meletop...sile beli yg mahal sikit...ko nak pakai bape byk....ari tu adik aku bru kawin..kot ko nak pinjam meh aku kasikan...tapi nak jumpa ko tu tah biler..tah tah ari ko nikah jerk aku dtg nanti kang

    ReplyDelete
  4. kedai jual barang2 hantaran mmg ade selalunya nadia,beli gam extra siap2 terus.huhu best nye buat preparation,dulu i suke gi SSF,one stop center,semua ade from hantaran to room deco kan,boleh spent hours kat situ,rabun mata.

    ReplyDelete
  5. As Ami said, beli gam extra byk2. Gerenti pakai. Bukan apa, malas nak keluar if tengh syok2 menggam (ada ke this word?), tiba2 abis, hilang mood

    ReplyDelete
  6. Nurhayati, Naddy & An: Itu lah, tak terfikir langsung haritue :D Thanks

    Eryn: Itu lah terfikir juge nak pinjam, tapi bile pk balik, beli je la, simpan kat rumah :D wajib datang nanti tauuuu!

    Ami: SSF mane eh Ami pegi? selame ni ingat SSF tu, kedai jual langsir je ;p pernah pergi kat kota damansara, tapi macam ada langsir je.

    Liyana: saya telah mengikut nasihat, beli sekali doblas batang refill :p

    ReplyDelete