Saturday, October 17, 2009

Selim, Melim

Jujurnya, my diet tak berjaya for passed weeks. So it's completed a month of makan-makan yang sangat berleluasa. Open house berderet-deret this weekend, last few weeks juga! ;p so. I decided to start my Master Cleanse next week. I put high hope! as my wedding sikittttt lagi nak sampai :( (sekali je nadia, cuba kurus sikit! ;p)

Memang kena tunggu raya habis, barulahhhh boleh diet! ;p

Wish me luck guys!

Next month dah fitting baju! kena lan selim melim sikittttt! :)

What am currently addicted to???

Tadddaaa!




Harummmmm sunggguhhhh bau bilik saya, hari2 tidur macam dalam spa! ;p ;p Happy weekend everyone! have blast one! yeay balik Kuala Selangor tercinta ;p nak tidur bawah ketiak mommy ;p ;p Nak melawat Mimi juge. apa khabar babies dirumah ituuu :D

5 comments:

  1. ala babe... u dh kurus dah... im sure nnt fitting baju muat tuh.. hihi... raya nih mmg ssh nak diet.. i pon same gak.. naik gilos berat.. good luck 2 u.. **wink**wink**

    ReplyDelete
  2. fizamior: ahaha. takdelah kurus, itu dalam gamba je ;p ;p itu la kan.. raya nie penuh dengan lemak2 je ;p ;p

    ReplyDelete
  3. ur wedding lame lg la macik
    my wedding lg dekat :D

    ReplyDelete
  4. Mosfet: ambooiii.. ;p nak dekat la nie, pejam celik, makan minum, hah dah macam belon, sape yg susah? aku juge ;p

    Reena: MACAM dalam spa, kalau dalam spa betul, i nak juge! ;p

    ReplyDelete