Friday, October 23, 2009

Awwww it's Pink!

Tadaaaa both of my planners, dua-dua pink! ;p and my Wedding Bag pooonnn pinkkkkk, (Okay, actually it is my pink Roxy beach bag ;p ;p tapi dah jadi wedding bag)

Bag Roxy itu penuh dgn all wedding stuff, majalah pengantin la, stapler la itu la ini la. Cool is it? Sebab semuanya pink! Kebetulan sebenarnya ;p But it is true, I mengusung bag ini kemana-mana bersama-sama wedding planners ituuuu :)

TGIF everyone!

9 comments:

  1. eh macik .. ko dapat mane wedding planner tu? mau jugak tehehe

    p/s: esok jadi ke ni?

    ReplyDelete
  2. Mosfet: ehe beli kat kinokuniya. ehhhhhh sms la aku pliz. aku takde no ko nieh. sile2

    ReplyDelete
  3. dear...lame xtinggal comment kt blog u..sgt comelsss that book..so how's the wed prep..mesti berdebarkan nak married dah..hehhe tp best kan..
    me myself xtau lgi la..tunang pon belom..nti update tau sume2 so leh guide for me

    ReplyDelete
  4. BAru nak tanya kat mana u beli. Cam menarik je. Hehe. So far, i guna my iPod Touch for almost everything. Wedding (yg x tau bila) plan la, shopping list la, hape la..Hihi.

    ReplyDelete
  5. Yana: so far tak la berdebar, i nak cepat habis wedding. penat! ;p good luck for you!

    Reena: I prefer book/paper, terase sikit bila menulis. Old skool ;p

    ReplyDelete
  6. macik .. ebook untuk persiapan perkahwinan melayu 5 inggit jer ;)
    ( http://www.sehatisejiwa.com.my/prosedur-persiapan-perkahwinan )

    ReplyDelete
  7. ceh ape lah 5 inggit dgn buku pink 50 inggit ko tu ...

    ReplyDelete